ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οσεάνο: "Μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο ο Χατζισαφί"

Qatars Mohammed Abdullah Tresor, left, and Iran's Ehsan Hajsafi contest for the ball during the AFC Asia Cup soccer match between Qatar and Iran in Sydney, Australia, Thursday, Jan. 15, 2015. (AP Photo/Rick Rycroft)
Χατζισαφί (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο Εχσάν Χατζισαφί αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και ο βοηθός του Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική Ιράν, Οσεάντο Ντα Κρουζ, μίλησε στο Sport24.gr για το επικείμενο απόκτημα του Πανιωνίου. (PHOTO)

Την επόμενη Τετάρτη (28/6) θα βρίσκονται στην Αθήνα οι Σοτζέι Μασούντ και Εχσάν Χατζισαφί. Όπως πέρυσι, έτσι κι εφέτος στο ρόστερ του Πανιωνίου θα βρίσκονται δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος φέρνει μαζί του τον συμπατριώτη του, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο και θα επιστρέψει στα γήπεδα της Ευρώπης (παλαιότερα έπαιζε στην FSV Frankfurt).

Ο βοηθός του Κάρλος Κεϊρός στην Εθνική Ιράν, Οσεάντο Ντα Κρουζ, μίλησε στο Sport24.gr για τον Χατζισαφί, ο οποίος θα φορέσει τα "κυανέρυθρα". Ο Πορτογάλος μόνο θετικά σχόλια έκανε για τον παίκτη του στο Ιράν, λέγοντας ότι θα αποτελέσει μεταγραφή ουσίας για τους "κυανέρυθρους".

Οσεάνο: "Μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο ο Χατζισαφί"

Ο Ντα Κρουζ (δεξιά) με τον Κάρλος Κεϊρός σε παιχνίδι της Εθνικής ομάδα του Ιράν.

Ο Ντα Κρουζ είπε: " Ο Χατζισαφί είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, αλλά και εξτρέμ.

Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση με το αριστερό πόδι που χρησιμοποιεί, είναι σκληρός στο παιχνίδι του, αλλά το πιο δυνατό του σημείο είναι άλλο. Είναι εξαιρετικός στις στατικές φάσεις. Θα είναι μεταγραφή ουσίας για τον Πανιώνιο".

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, αμφότεροι θα βρίσκονται στην Αθήνα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, για να ξεκινήσουν προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

(AP Photo/Rick Rycroft)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ