ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι τέσσερις εμφανίσεις του Πανιωνίου για τη σεζόν 2017-18

Οι τέσσερις εμφανίσεις του Πανιωνίου για τη σεζόν 2017-18
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε τις τέσσερις φανέλες με τις οποίες θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν οι οποίες είναι όπως και πέρυσι εντυπωσιακές.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει τη συνεργασία του με την εταιρεία αθλητικών ειδών Luanvi και την Κυριακή έκανε γνωστές τις τέσσερις φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

Και οι τέσσερις είναι αρκετές εντυπωσιακές με την πρώτη να είναι ανάλογη με αυτή που χρησιμοποίησε πέρυσι ενώ η δεύτερη θυμίζει πολύ τη φανέλα του 1971. Όσο για την τρίτη είναι ιδιαίτερη ενώ η τέταρτη ξεχωρίζει για το ροζ χρώμα της. Δείτε το σχετικό δελτίο Τύπου του Πανιωνίου:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σε συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών Luanvi ανακοινώνει τις εμφανίσεις για την περίοδο 2017-18. Τα πρωτοποριακά υλικά της ισπανικής εταιρείας, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ την περασμένη περίοδο εγγυούνται το αποτέλεσμα και για τη νέα χρονιά.

Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, φοράει την πρώτη εμφάνιση για τη νέα περίοδο. Η εμφάνιση μοιάζει αρκετά με αυτή της περιόδου 2016-17 με τις κόκκινες και γαλάζιες ρίγες, αυτή που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ψηφίστηκε ως η καλύτερη της περιόδου σε σχετική ψηφοφορία.

Ο Εσάν Χατζισαφί, φοράει τη δεύτερη εμφάνιση της νέας περιόδου. Αυτή που παρουσιάστηκε και επίσημα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 2016-17 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η εμφάνιση έχει ρετρό στοιχεία, από την περίοδο 1971 όταν και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είχε καταφέρει να αποκλείσει την μεγάλη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μασούντ Σολεϊμάνι Σοτζέι, φοράει τη φανέλα που χρησιμοποίησε η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια. Η φανέλα η οποία έχει βάση το μπλε χρώμα και διαγώνιες ρίγες, σιέλ και κόκκινη, ενώ το σήμα βρίσκεται μέσα σε λευκό περίβλημα.

Τέλος, ο Γιάγια Μπανανά, φοράει την 4η εμφάνιση για την περίοδο 2017-18. Μια πρωτοποριακή εμφάνιση που για πρώτη φορά στην ιστορία θα χρησιμοποιήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η οποία σίγουρα προκαλεί αίσθηση, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ