ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι λόγοι της απόρριψης του φακέλου και οι επόμενες κινήσεις

Οι λόγοι της απόρριψης του φακέλου και οι επόμενες κινήσεις
Πανιώνιος, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εταιρεία Deloittte απέρριψε τον φάκελο του Πανιωνίου, διαβάστε για ποιους λόγους άναψε "κόκκινο" στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία πάντως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Απορρίφθηκε ο φάκελος του Πανιωνίου από την εταιρεία Deloitte που εξέτασε τα στοιχεία και ως εκ τούτου η ομάδα της Νέας Σμύρνης δύσκολα θα παίξει στα προκριματικά του Europa League και την θέση της θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα, εφόσον έγινε αρνητική εισήγηση.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού πάντως δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα κυνηγήσουν την υπόθεση με όποιο τρόπο μπορούν, μήπως και καταφέρουν να δικαιωθούν.

Αναφορικά με τους λόγους που απορρίφθηκε ο φάκελος, ο βασικός είναι το άρθρο 106. Η UEFA δεν το αναγνωρίζει, έστω και αν είναι για τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, θεωρώντας πως και η ΠΑΕ προστατεύεται από το συγκεκριμένο άρθρο.

Επίσης, η UEFA δεν αναγνωρίζει ότι ο Πανιώνιος έδωσε τις 61.000 ευρώ στην Σοσό για τον Βάτσλαβ Σβέρκος στις ημερομηνίες που έπρεπε. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στους "κυανέρυθρους" για έξι μήνες την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Τέλος, θεωρεί παράνομη την παραχώρηση χρημάτων από τους συλλόγους στους ποδοσφαιριστές μέσω των δικηγόρων και με λίγα λόγια δεν αναγνωρίζει ότι οι δικηγόροι έχουν λάβει τα δεδουλευμένα από τον Πανιώνιο.

Βέβαια, οι Νεοσμυρνιώτες δεν προτίθενται να αφήσουν το θέμα έτσι και θα παλέψουν να αποδείξουν πως έχουν δίκιο, ανατρέποντας την εισήγηση που έκανε η Deloitte. Την Δευτέρα (13/6), θα βρεθούν άνθρωποι της ομάδας εκεί που βρίσκεται η αποστολή της UEFA και της Deloitte, προκειμένου να εκφράσουν την άποψη του Πανιωνίου.

Στην Πλατεία υπάρχει δυσαρέσκεια, γιατί δεν υπήρξαν ερωτήματα από την πλευρά της εταιρίας προς τον Πανιώνιο πριν συνταχθεί η σχετική έκθεση. Στην ΠΑΕ τονίζουν ότι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ενώ στο θέμα της προστασίας (άρθρο 106) έχουν δοθεί ή ρυθμιστεί 4.200.000 ευρώ. Εννοείται, δε, ότι ο Πανιώνιος θα υπερασπιστεί τη θέση του στην εκδίκαση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ