ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι Κύπριοι αποκάλυψαν πρόταση ΑΠΟΕΛ σε Οικονόμου

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου, Πανιώνιος, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα themasports.com, ο ΑΠΟΕΛ κατέθεσε πρόταση στον Πανιώνιο για τον Βαγγέλη Οικονόμου, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε ο στόπερ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Οικονόμου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυπριακής ιστοσελίδας themasports.com. Όπως επισημαίνεται, κατατέθηκε πρόταση στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και πως η απάντησή της ήταν αρνητική.

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής: "Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο ψάξιμο για την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού και ήδη στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Καρλάο, καθώς φαίνεται ότι οι πρωταθλητές κάνουν προσπάθειες για να τον πείσουν να φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα. Ποια όμως περίπτωση «κυνήγησε» ο ΑΠΟΕΛ πριν μερικές μέρες αλλά πήρε αρνητική απάντηση;

Ο «Αιχμηρός» έχει πληροφορηθεί ότι οι πρωταθλητές στο πρόσφατο φιλικό που έγινε με τον Πανιώνιο προσέγγισαν την ομάδα της Νέας Σμύρνης καταθέτοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, Ευάγγελου Οικονόμου.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στον Πανιώνιο τα τελευταία τρία χρόνια πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις όπου κατέγραψε συνολικά 75 συμμετοχές και σκόραρε τέσσερα τέρματα. Είναι αριστεροπόδαρος και στον ΑΠΟΕΛ η περίπτωση του απασχόλησε.

Μάλιστα, τα χρήματα που πρόσφερε η ομάδα του Πρόδρομου Πετρίδη στον ποδοσφαιριστή ικανοποιούσαν απόλυτα τον στόπερ του Πανιωνίου, όμως η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης αξίωνε μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την πράξη και κάπου εκεί «χάλασε» η μεταγραφή.

Ο Οικονόμου έπαιξε και στην Σκωτία για την Ρος Κάουντι, ενώ πέρασε από Κόρινθο, Ιωνικό, Θύελλα Πάτρας, Άγιο Δημήτριο, Καβάλα, Ατρόμητο και Βέροια".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ