ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Οι δύο αλλαγές του Γρηγορίου για το ματς με τον Ολυμπιακό

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος τίθεται αντιμέτωπος το Σάββατο (14/10, 20.30) με τον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου προτίθεται να προβεί σε δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Λαμία. Με νίκη η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πάει στο +6 από τους Πειραιώτες.

Στο περιθώριο της 6ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή ο Πανιώνιος, έκανε ένα σωρό τελικές, αλλά ηττήθηκε από τη Λαμία και απέτυχε να βρεθεί μόνος στην κορυφή της Super League (έμεινε τρίτος με 11 βαθμούς). Το Σάββατο (14/10, 20.30) η ομάδα της Νέας Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης "στροφής".

Αν καταφέρει να επικρατήσει, τότε θα πάει στο +6 από τον Ολυμπιακό, που έχει 8 βαθμούς. Σε σχέση με την αποστολή του προηγούμενου αγώνα, η αποστολή των "κυανέρυθρων" παρουσιάζει τέσσερις αλλαγές. Αστράς, Γκιοατά, Γλυνός και Σαββίδης είναι εκτός, στη θέση τους βρίσκονται οι Μπαντής, Οικονόμου, Ταποκό και Ντουρμισάι.

Αυτή τη φορά αριστερό μπακ θα είναι ο Χατζισαφί και όχι ο Σαραμαντάς, ενώ αντί του Γκιοατά που είναι τιμωρημένος, θέση βασικού παίρνει ο Οικονόμου. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Κότνικ. Παρτενέρ του Οικονόμου στο κέντρο των μετόπισθεν ο Μπανανά και δεξιός μπακ ο Βλάχος.

Αμυντικοί μέσοι οι Κόρμπος - Σιώπης, μεσοεπιθετική γραμμή με Λάμπρου, Μασούντ και Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ στην κορυφή. Η αποστολή που ανακοινώθηκε: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταποκό, Ντουρμισάι, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Σιώπης, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γεσίλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ