ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Ξεχάσατε αυτές τις 12 φάσεις"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Πανιώνιος, Τασουλής, Δάρας EUROKINISSI SPORTS

Νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Οι "κυανέρυθροι" παραθέτουν 12 φάσεις που έγιναν στη Λεωφόρο και για τις οποίες διαμαρτύρονται.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κατά τον οποίο επήλθε ήττα (1-0), η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή Γκράνα. Σε αυτή ανέφερε ότι " το πέναλτι που έδωσε στον Σεμπαστιάν Λέτο δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού".

Μία μέρα μετά ο Ιστορικός εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία παραθέτει 12 φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ίδιος. Η ανακοίνωση του Πανιωνίου έχει ως εξής: "Επειδή από το πρωί σήμερα, παρατηρούμε μία ενορχηστρωμένη προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μας να εμφανιστεί ευνοημένη από την διαιτησία της χθεσινής αναμέτρησης, προς ενημέρωση δημοσιογράφων που ασκούν το λειτούργημα τους φορώντας πράσινα γυαλιά παραθέτουμε όλες τις φάσεις για τις οποίες δεν είδαμε καμία αναφορά στα κείμενα τους.

Αναλυτικά οι φάσεις της αναμέτρησης:

Στο 8’ 30’’: Ο Ρισβάνης χρεώνεται με ανύπαρκτο φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής για μαρκάρισμα στον Μπεργκ.

Στο 10’ 20’’: Ο Λουντ πέφτει μόνος του στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο διαιτητής χρεώνει με φάουλ τον Σαμέντ Γεσίλ.

Στο 17’ 15’’: Ο Μάρκους Μπεργκ με κεφαλοκλείδωμα, γκρεμίζει τον Βαλεντίνο Βλάχο εντός της περιοχής μας. Ο διαιτητής αγνοεί το φάουλ και αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης, ο Παναθηναϊκός να ζητάει πέναλτι. Ταυτόχρονα ο Μάρκους Μπεργκ, με σπριντ κατευθύνεται προς τον διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί, αλλά φυσικά και αυτή του η ενέργεια μένει ατιμώρητη.

23’ 20’’: Ο Μασούντ δέχεται σπρώξιμο από τον Λουντ, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Εμποκού. Ο διαιτητής αγνοεί την αρχική παράβαση και δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μασούντ.

42’ 40’’: Ο Οικονόμου έχει βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου τη μπάλα. Ο Μπεργκ, προκειμένου να πάρει γρήγορα τη μπάλα και να εκτελέσει το πλάγιο άουτ, σπρώχνει τον αμυντικό του Πανιωνίου και τον ρίχνει στο έδαφος. Προς έκπληξη όλων όμως, κίτρινη κάρτα βλέπει ο Οικονόμου.

45’+: Ο Μπεργκ στο χώρο της μεσαίας γραμμής πατάει με δύναμη τον Μανώλη Σιώπη. Μια ακόμα ενέργεια του επιθετικού του Παναθηναϊκού που μένει ατιμώρητη και μάλιστα χωρίς να υποδειχτεί ούτε φάουλ.

47’ 43’’: Ο Εμποκού προσπαθεί να ξεφύγει από το μαρκάρισμα του Σιώπη και στην ίδια φάση, δύο φορές, τον χτυπάει με τον αγκώνα του στο πρόσωπο. Ο διαιτητής αποφασίζει να δώσει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!!!

48’ 55’’: Διπλό φάουλ στον Μπεν, μπροστά στον διαιτητή Γκράνα, το οποίο φυσικά και αγνοεί αφήνοντας το παιχνίδι να εξελιχθεί.

54’: Μαρκάρισμα του Βιγιαφάνες στον Ρισβάνη, τιμωρείται μόνο με φάουλ από τον διαιτητή και όχι με κάρτα.

57’ 50’’: Σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, ο Εμποκού προτάσσει τον αγκώνα του με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Παναγιώτη Κόρμπο στο πρόσωπο. Ο διαιτητής δίνει την παράβαση, χωρίς ωστόσο να βγάλει και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού που θα ήταν και η δεύτερη και θα έπρεπε να αποβληθεί.

83’ 27’’: Ο Ρέις έχει κάνει φάουλ που σφυρίζεται από τον διαιτητή. Στη συνέχεια ο παίκτης του Παναθηναϊκού πετάει την μπάλα μακριά, αλλά δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα που επίσης θα ήταν η δεύτερη και θα έπρεπε να αποβληθεί.

92’ 10’’: Φάουλ του Βιγιαφάνες σε Λάμπρου δεν δίνεται από τον διαιτητή, που στερεί την δυνατότητα από την ομάδα μας να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή.

Φυσικά σε όλες αυτές τις φάσεις, δεν έχουμε συμπεριλάβει το πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή Γκράνα, καθώς ήδη έχει αντιληφθεί όλη η Ελλάδα την «γελοιότητα» της απόφασης, αλλά ούτε και φάσεις, όπως για παράδειγμα το χέρι του Βιγιαφάνες στο 52ο λεπτό, το οποίο και θεωρούμε ακούσιο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ