ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον Πανιώνιο

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στον Πανιώνιο
Γκαγκάτσης INTIME SPORTS

Δυνατή "μεταγραφή" στον Πανιώνιο! Νέος γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είναι ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης!

Ο Βαγγέλης Σουφλέρης αποτελεί παρελθόν για τον Πανιώνιο. Η θητεία του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης από το πόστο του γενικού διευθυντή ολοκληρώθηκε. Η ομάδα της Πλατείας δεν έχει ανακοινώσει την εξέλιξη αυτή, η οποία έγινε γνωστή στην εφημερίδα "Ώρα των Σπορ", αλλά ο ίδιος επιβεβαίωσε την Πέμπτη (29/10) ότι δεν συνεχίζει άλλο να ασκεί τα καθήκοντά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Sport24.gr, ο αντικαταστάτης του στην "κυανέρυθρη" ΠΑΕ είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Γκαγκάτσης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1955 και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επί των ημερών του το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε τη μεγαλύτερη επιτυχία του, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004.

Διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΕΠΟ από το Νοέμβριο του 1997 μέχρι τον Ιούλιο του 2001 (με πρόεδρο αρχικά τον Σωτήρη Αλημίση και έπειτα τον Κώστα Αλεξανδρίδη), και πρόεδρος της ΕΠΟ από τον Ιούλιο του 2001 μέχρι το Δεκέμβριο του 2008. Η ΟΥΕΦΑ τού εμπιστεύτηκε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον Μάιο του 2007, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Το 2013 ανέλαβε το πόστο του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος στον Πανηλειακό, αλλά την ίδια χρονιά αποχώρησε.

Προ ημερών ο Γκαγκάτσης ήταν σε επαφές με την Κέρκυρα (συμμετέχει στη Football League) για να αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου, αλλά αυτές δεν καρποφόρησαν. Ο Θεσσαλονικιός παράγοντας, που διατέλεσε και νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, έχοντας παράλληλα έντονη πολιτική και κοινωνική δράση, είχε δώσει το παρών στον αγώνα πρωταθλήματος του Πανιωνίου με τη Βέροια, που έγινε την περασμένη Κυριακή (25/10).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ