ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του, τη σύγχρονη ιστορία τη γράφουμε εμείς"

"Ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του, τη σύγχρονη ιστορία τη γράφουμε εμείς"
INTIME SPORTS

Με ένα πανέμορφο βίντεο με πρωταγωνιστές τους Κόρμπο, Ρισβάνη, Οικονόμου και με τα γυρίσματα να γίνονται σε κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης οι παίκτες του Πανιωνίου καλούν τον κόσμο να βρεθεί δυναμικά τη Δευτέρα στο ματς με την ΑΕΚ.

Μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού με 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πανιώνιος υποδέχεται την Δευτέρα (6/3) την ΑΕΚ και οι "κυανέρυθροι" θέλουν να δουν τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον κόσμο της Νέας Σμύρνης να γεμίζει το γήπεδο και να συμπαραστέκεται στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα οι ιθύνοντες του Πανιωνίου ετοίμασαν ένα πολύ όμορφο βίντεο για να προμοτάρουν τη διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Δευτέρας με πρωταγωνιστές τους Κόρμπο, Ρισβάνη και Οικονόμου.

Ο αρχηγός του Πανωνίου και οι δυο Έλληνες αμυντικοί αρχικά γυρνούν σε διάφορα κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης και μιλούν για την ιστορία των "κυανέρυθρων" και εν συνεχεία φτάνουν μέχρι το γήπεδο του Πανιωνίου όπου τονίζουν πως τη σύγχρονη ιστορία τη φτιάχνουν οι παίκτες της ομάδας.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα στο βίντεο αναφέρει:

Κόρμπος: "Ο Πανιώνιος είναι η ιστορία του"

Ρισβάνης: "Από τη Σμύρνη το 1890"

Οικονόμου: "Μέχρι εδώ στο σήμερα"

Κόρμπος: "Τη σύγχρονη ιστορία του την γράφουμε εμείς"

Ρισβάνης: "Και την γράφουμε μαζί"

Οικονόμου:"Ελάτε να γεμίσουμε το γήπεδο".

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα γίνει την Δευτέρα και θα συνεχιστεί καθημερινά, ακόμα και το Σαββατοκύριακο, αλλά και τη Δευτέρα μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ξεκινά την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Δευτέρας (06/03) με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει το ωράριο που θα ισχύσει για την προπώληση η οποία θα ξεκινήσει από τα γραφεία της, Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24.

Το ωράριο προπώλησης εισιτηρίων

Τετάρτη: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)

Πέμπτη: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)

Παρασκευή: 10:00 – 20:00 (Γραφεία ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ)

Το Σάββατο και την Κυριακή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως 20:00.

Την Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) τα εκδοτήρια τόσο του Αγίου Ανδρέα όσο και της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης".

Επίσης κατά την διάρκεια της προπώλησης των εισιτηρίων για την προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (06/03), παίκτες της ομάδας μας θα βρίσκονται στα γραφεία της ΠΑΕ (Αδραμυτίου 36 & Κων. Παλαιολόγου 24), ώστε να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του συλλόγου μας.

Αναλυτικά:

Την Πέμπτη 02/03 ο ο ΜVP της αναμέτρησης απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και όλης της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, Βαγγέλης Οικονόμου, θα βρίσκεται κοντά μας από τις 17:00 έως τις 19:00.

Την Παρασκευή 02/03 από τις 17:00 έως τις 19:00 ο Χρήστος Τασουλής θα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Σάββατο 03/03 ο «χρυσός» σκόρερ μεγάλης νίκης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Γιώργος Μασούρας θα είναι κοντά μας από τις 12:30 έως τις 14:30".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ