ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος 600άρισε στη μεγάλη κατηγορία

Ο Πανιώνιος 600άρισε στη μεγάλη κατηγορία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος έφτασε τις 600 νίκες στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που έχουν καταφέρει μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής.

Σε ένα "κλειστό κλαμπ" επτά ομάδων μπήκε από χθες (3/4) ο Πανιώνιος και αφορά εκείνες που έχουν τουλάχιστον 600 νίκες σε πρωτάθλημα της Α' Εθνικής και αφορά ματς της κανονικής περιόδου.

Με το 3-1 επί του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνης χθες (3/4), εξασφάλισε και τυπικά την είσοδό του στα πλέι οφ και παράλληλα πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ στη μεγάλη ιστορία του.

Μέχρι τώρα, τόσες νίκες τουλάχιστον είχαν οι τρεις "μεγάλοι" της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Ηρακλής έχουν πλέον ένα νέο... μέλος, τον "Ιστορικό".

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής είχε έρθει στις 25 Οκτωβρίου του 1959 κόντρα στη Νίκεα με 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πλέον, σε 1.748 ματς έχει 600 νίκες, 465 ισοπαλίες και 683 ήττες.

Οι "κυανέρυθροι" διάγουν μια καταπληκτική σεζόν φέτος, ονειρεμένη και σαφώς πάνω από τις προσδοκίες ακόμα και του πλέον αισιόδοξου φιλάθλου τους.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ