ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος 1-0 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με Μασούρα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πανιώνιος EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε φιλικό που έγινε στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0, χάρη στο γκολ του Μασούρα στο 43'. Επιστροφή για Οικονόμου και Μπαντή.

Νικηφόρο τεστ για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου τέθηκε αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και επικράτησε με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 43' ο Μασούρας με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από πάσα πάρε-βάλε του Μασούντ.

Οι "κυανέρυθροι" πέρα από το γκολ είχαν και δοκάρι. Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού, οι Βουκελάτος - Γλυνός συνεργάστηκαν, ο τελευταίος έκανε την προβολή και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Στα αξιοσημείωτα για τον Πανιώνιο ότι επέστρεψαν στη δράση οι Μπαντής και Οικονόμου. Δεν έπαιξαν οι διεθνείς Λάμπρου, Αστράς, Μπανανά, Χατζισαφί Ντουρσμισάι και ο τραυματίας Κόρμπος.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μασούρας EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής (46' Κότνικ), Παπαγεωργίου, Κάργας, Οικονόμου (60' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς (68' Βλάχος), Σιώπης (68' Πλέγας), Σαββίδης (46' Πινιώτης), Μασούρας (68'Οικονομίδης), Μασούντ (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (46' Γλυνός), Γεσίλ (46' Ταπόκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χίντι, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Τεϊξέιρα, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Πεσκιάς, Αντωνίου, Αντρέου, Πεχλιβάνης, Καπάρτης. Έπαιξαν και οι: Παχίπης, Λεμονάρης, Κάστρο, Τόρες, Παναγή, Κυριακού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ