ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Γκιοατά στη θέση του Ρισβάνη στον Πανιώνιο

Ο Γκιοατά στη θέση του Ρισβάνη στον Πανιώνιο
Γκιοατά ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (15/10, 20.30) με τον Ολυμπιακό, αλλά όλα δείχνουν ότι τη θέση του Ρισβάνη θα πάρει ο Γκιοατά. Δεξί μπακ ο Βλάχος.

Το Σάββατο (15/10) το βράδυ (20.30) ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 9 βαθμούς, ύστερα από τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα της Πλατείας προέρχεται από το "διπλό" (1-2) επί του Ηρακλή και θα παλέψει να συνεχίσει σε τροχιά νικηφόρων αποτελέσματων. Εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο βασικός κεντρικός αμυντικός, Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος την Παρασκευή (14/10) υποβλήθηκε σε υπέρηχο, που έδειξε ότι οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί. Ο Σέρβος τεχνικός, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ζερόμ Γκιοατά στη θέση του. Στο ματς με τον Ηρακλή τον είχε τοποθετήσει δεξί μπακ, τώρα τον βάζει στη φυσική του θέση, αυτή του στόπερ. Δεξί μπακ, εκτός απροόπτου, θα είναι ο Βλάχος.

Από εκεί και πέρα, άλλες αλλαγές δεν θα υπάρξουν σε σχέση με το προηγούμενο ματς, παρότι ο Σέρβος προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής (14/10), η οποία ήταν ανοιχτή και έγινε στη Νέα Σμύρνη. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Γιαννιώτης, Αριστερό μπακ ο Αντωνιάδης, δεξί ο Βλάχος, με στόπερ Γκιοατά - Οικονόμου. Αμυντικοί μέσοι οι Σιώπης - Κόρμπος, η μεσοεπιθετική γραμμή θα απαρτίζεται από Μασούρα, Μασούντ και Φούντα, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ανσαριφάρντ. Εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Μπεν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιώνιος θα κάνει ντεμπούτο με τη νέα φανέλα, πάνω στην οποία θα γράφεται ο νέος μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ, η εταιρεία Stoiximan! Η αποστολή: Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Πινιώτης, Βλάχος, Καθάριος, Σοτζέι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαζί Stoiximan.gr και Πανιώνιος!
Εκτός με Ολυμπιακό ο Ρισβάνης

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ