ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντουρμισάι: "Θέλαμε να σπάσουμε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή το "Το 10 το κακό" για την επικράτηση του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού με δικό του γκολ αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη.

Για την ανάκαμψη μετά τα δύο αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό:
" Ήταν δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Και με τον ΠΑΟΚ που δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τέλος και βέβαια με τον Παναθηναϊκό που κερδίσαμε. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυνατά και να δώσουμε ακόμα περισσότερο τον καλύτερό μας εαυτό".

Για την αντιμετώπιση των περιστατικών με τους Μασούντ και Οικονόμου που έδειξε ότι ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα:
" Ο Πανιώνιος ανέκαθεν ήταν μεγάλη ομάδα και δεν έπρεπε να γίνουν τα συγκεκριμένα περιστατικά για να θεωρείται μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης. Δεν μπορούμε να επέμβουμε εμείς οι παίκτες. Ανέκαθεν ήταν μεγάλη και ιστορική ομάδα".

Για τη φιλοσοφία με την οποία ο Πανιώνιος αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό:
" Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε να χάσει 413 μέρες. Είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο. Θέλαμε να σπάσουμε το ρεκόρ του. Πιστεύω ότι διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού και το αποτρέψαμε και από εκεί και πέρα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι".

Για τη φάση του γκολ:
" Στη φάση του γκολ είχα ψυχολογία στα ύψη και ήμουν αισιόδοξος ότι θα την τελειώσω. Περίμενα μια τέτοια φάση. Γενικότερα είχαμε και στο πρώτο ημίχρονο πολλές φάσεις που θα μπορούσαμε να τις εκμεταλλευτούμε, όπως του Σπιντόνοβιτς ή σε ένα τράβηγμα του Γεσίλ από τον Κουτρουμπή".

Για την επιστροφή στην πεντάδα και την αμφισβήτηση που υπήρξε:
ίγουρα υπήρξε μια μικρή αμφισβήτηση, αλλά είναι λογικά γιατί τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα ήταν πάντα στην πεντάδα και εμείς είχαμε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και ήταν λογικό να υπάρχει αυτό το πρόσωπο από τους οπαδούς απέναντί μας. Πρέπει τώρα να μας πεισμώσει περισσότερο ότι μπήκαμε στην πεντάδα και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Για τη δική του παρουσία στον Πανιώνιο:
" Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να βελτιωνόμαστε. Ποτέ δεν πρέπει να συμβιβάζεσαι με τα πράγματα που έχεις. Σίγουρα έχω αδυναμίες και προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση να βελτιώσω τις αδυναμίες. Ο χρόνος είναι χρήμα και μας βοηθάει και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερα για εμάς. Τις χρονιές που έφυγα δανεικός μόνο όφελος είχα, γιατί έκανα τα αγροτικά μου και έγινα ποδοσφαιρικά πιο ώριμος και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω αυτές τις ομάδες που με μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά. Και βέβαια τον Πανιώνιο που παίρνω παραστάσεις".

Για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα:
" Τώρα μου βάζεται δύσκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να το κατακτήσουμε εμείς. Από εκεί και πέρα θα το αφήσω στην κρίση σας. Είναι και ο Ατρόμητος που είναι πολύ καλή ομάδα και μου αρέσει πολύ".

Για το ποια ομάδα θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ:
" Εγώ είμαι Μαδριλένος. Πάμε για το τρία στα τρία".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ