ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νόβακ στον Πανιώνιο αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις

Νόβακ στον Πανιώνιο αν περάσει τις ιατρικές εξετάσεις
Νόβακ

Ο Κρίστιαν Νόβακ είναι στην Αθήνα για τον Πανιώνιο. Ο 23χρονος Πολωνός αμυντικός θα υπογράψει μόνο αν περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Η αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Στην Αθήνα βρίσκεται για λογαριασμό του Πανιωνίου ο Κρίστιαν Νόβακ. Ο 23χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και βρίσκεται στη χώρα μας, για να δει μήπως ολοκληρωθεί το deal.

Ο αμυντικός που προέρχεται από τη Χαρτς θα υπέγραφε μόνο εφόσον περνούσε με επιτυχία τις εξετάσεις στις οποίες θα έκανε. Ο Νόβακ έχει ύψος 1.88, έχει παίξει με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει περάσει και από UKS SMS Łódź, Tur Turek, Widzew Łódź και Podbeskidzie Bielsko-Biała.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα. Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Σπιριντόνοβιτς, Ταποκό, Αστράς, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Ο Ταποκό παρότι έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός είναι οι Κότνικ και Γεσίλ που είναι τιμωρημένοι.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ