ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νίλσεν: "Είχα πιει πάρα πολύ, αδιανόητο αυτό που έκανα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νίλσεν, Ντουντού EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκι Μπίλε Νίλσεν απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του στο Μονακό, υποστήριξε ότι είχε πιει πάρα πολύ και ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως συμπεριφέρθηκε με τέτοιο τρόπο.

Ο επιθετικός Νίκι Μπίλε Νίλσεν, που έπαιξε εφέτος στον Πανιώνιο, συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης και χρήση βίας σε γυναίκα έξω από μπαρ στο Μονακό. Οι Αρχές, μάλιστα, βρήκαν στο κινητό του φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος στην απολογία του, λέγοντας στο δικαστήριο: " Είχα πιει πάρα πολύ. Δεν είμαι τέτοιος. Είναι αδιανόητο αυτό που έκανα. Όμως δεν αμφισβητώ όσα κατήγγειλε το θύμα, είμαι έτοιμος να την αποζημιώσω".

Μάλιστα ο εισαγγελέας πρότεινε να καταδικαστεί με έξι μήνες φυλάκιση ο Δανός στράικερ, λέγοντας: "Έχει ήδη ανάλογο προηγούμενο. Πρέπει να βάλουμε τέλος σε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε έτσι στο Πριγκιπάτο".

Υπενθυμίζεται ότι στον 30χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης για ένα μήνα, πρόστιμο 750 ευρώ, ενώ θα πρέπει να δώσει 3.000 ευρώ στο θύμα του. Ο Σκανδιναβός εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Πανιώνιο, ο οποίος δεδομένα δεν θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κοκαΐνη, φυλακή, σεξ και ξυλοδαρμός γυναίκας από τον Νίλσεν που έπαιξε εφέτος στον Πανιώνιο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ