ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Νίκη για τη πρώτη θέση θέλει ο Πανιώνιος στο Αίγιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ (SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
Πανιώνιος EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και την Πέμπτη κόντρα στον Παναιγιάλειο θέλει τη νίκη που θα του δώσει τη πρώτη θέση.

Στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ήδη ο Πανιώνιος αλλά οι "κυανέρυθροι" μπορούν να κλειδώσουν τη πρώτη θέση στον όμιλο στο ματς της Πέμπτης με τον Παναιγιάλειο αρκεί να πάρουν τη νίκη και το τρίποντο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δίνει ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του αφήνοντας εκτός τους Κόρμπο, Κότνικ, Χατζισαφί, Γκιοατά αλλά και τον Σιώπη που τώρα επιστρέφει από έναν τραυματισμό αλλά και τον Ταπόκο που είναι τραυματίας καθώς και τους Οικονόμου, Μασούντ που δεν υπολογίζονται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι:Αστράς, Μπαντής, Μπανανά, Πλέγας, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Σαραμαντάς, Μασούρας, Λάμπρου, Ντουρμισάι, Βουκελάτος, Γλυνός, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Κάργας, Γεσίλ".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (7ος)

1. ΠΑΣ Γιάννινα 5

2. Πανιώνιος 4

3. Άρης 4

4. Παναιγιάλειος 0

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ