ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ενθουσιώδη υποδοχή με το σύνθημα "Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές" επιφύλασσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου στους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ήταν το ίδιο σύνθημα που ακούστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη (0-1) επί του Ολυμπιακού, στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 22η αγωνιστική της Super League, κατά την υποδοχή των παικτών στη Νέα Σμύρνη.

Λίγο πριν την έναρξη της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League ακούστηκε το ίδιο σύνθημα ("Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές") κατά την είσοδο των "κυανέρυθρων" παικτών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τρέχουσα σεζόν της Super League έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς της ομάδας και το δείχνουν με το χαρακτηριστικό αυτό σύνθημα. Σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΚ, ο "Ιστορικός" θα μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ