ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπακασέτας: "Δέκα Έλληνες και ο Μπουμάλ"

Μπακασέτας: "Δέκα Έλληνες και ο Μπουμάλ"
Μπακασέτας INTIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας σχολίασε το λάθος του Λουκ Στιλ από το οποίο προήλθε το 1-0 του Πανιώνιου επί του Παναθηναϊκού: "Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Για εμένα ο Πανιώνιος είναι παράδειγμα".

Ο Μπακασέτας είναι ο παίκτης που χάρισε νίκες στον Πανιώνιο σε Καυτανζόγλειο με Ηρακλή και Νέα Σμύρνη με Παναθηναϊκό. Ο νεαρός επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών μίλησε στη NOVA μετά το τρίποντο επί των "πρασίνων" και κλήθηκε να σχολιασει το λάθος του Στιλ στο φάουλ που εκτέλεσε, από το οποίο προήλθε το 1-0.

"Δεν έχει σημασία τόσο το ποιος βάζει το γκολ. Είναι σημαντικό να νικάμε. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Όταν δεν περιμένεις κάτι, σου έρχεται. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και αυτό βγαίνει. Ήρθαν παίκτες που έχουν βοηθήσει. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, με τον Στιλ. Τα γκολ μου τα αφιερώνω πάντα στο Θεό. Σήμερα ήταν ο αδερφός μου και η μητέρα μου στο γήπεδο και τους το αφιέρωσα" δήλωσε αρχικά.

Πρόσθεσε: "Το θέμα σε αυτή την ομάδα δεν είναι αν υπάρχει ηγέτης, αλλά να είμαστε καλοί ως σύνολο. Μέσα από τον Πανιώνιο μου δίνεται η δυνατότητα να δείξω αυτό που αξίζω. Για εμένα ο Πανιώνιος είναι το παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα. Στηρίζει τους Έλληνες παίκτες. Ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό δέκα παίκτες και ο Μπουμάλ, ο οποίος μιλάει άπταιστα ελληνικά.

Από μικρός είχα μερικά παραπανίσια κιλά. Όχι ότι τώρα είμαι τέλεια, απλά εφέτος είμαι πολύ καλύτερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ