ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπακασέτας: "Σημαντικό ότι πετύχαμε το στόχο μας"

Μπακασέτας: "Σημαντικό ότι πετύχαμε το στόχο μας"
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε πως η εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον Πανιώνιο είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει το ταλέντο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεαρός άσος του Πανιώνιο πήρε το βραβείο του MVP για την 28η αγωνιστική από τον εκ των αντιπροέδρων της ομάδας, Νίκο Μιγόπουλο. Στις δηλώσεις του στάθηκε στην πορεία της ομάδας, την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αρχικά θέλω να συγχαρώ τον Καρίμ που πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Είχαμε μια διαφωνία γιατί μου έλεγε ότι δεν είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του, αλλά το είδα και πιστεύω πως αυτό ήταν το πιο ωραίο. Του αξίζουν συγχαρητήρια, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και εξαιρετικός επαγγελματίας, τυχαίνει να είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο, είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Όταν κερδίζεις κάποια βραβεία είναι καλό για την αυτοπεποίθηση τη δική σου και την αυτοπεποίθηση της ομάδας γενικότερα. Αλλά ο ατομικός τίτλος δεν είναι τόσο σημαντικός. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της, μπήκαμε στην πεντάδα και μαθηματικά, αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και είναι το μόνο που κοιτάω. Κοιτάω την ομάδα κι όχι τον εαυτό μου.

Η αυτοπεποίθηση μου απορέει από την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλοι στον σύλλογο, από τον προπονητή που με έβαλε σε μια θέση και μου έδωσε κάποια στοιχεία παραπάνω, αυτά είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που με έχουν κάνει να βγάζω αυτή την αυτοπεποίθηση.

Δεν έχω ταβάνι. Δε μπορώ να βάλω μέχρι κάπου τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να ορίσω κάποιο ταβάνι. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και να πάω όσο πιο ψηλά γίνεται. Το βραβείο αυτό το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα κάνει τίποτα και χωρίς να ήμασταν μια ομάδα δε θα ήμασταν σε αυτή τη βαθμολογική θέση που είμαστε".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ