ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλούν και με Οικονόμου - Χατζηϊσαΐα για ανανέωση

Μιλούν και με Οικονόμου - Χατζηϊσαΐα για ανανέωση
Χατζηϊσαΐας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός από τον Χρήστο Τασουλή, με τον οποίο ο Πανιώνιος είναι σε επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του, συζητήσεις έχουν γίνει και με τους Οικονόμου - Χατζηϊσαΐα. Παίρνει σειρά ο Μπουμάλ.

Παράλληλα με την προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στον Πανιώνιο βρίσκονται σε επαφές με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για να τους ανανεώσουν τα συμβόλαια μέχρι το 2018. Προχωρημένες είναι ήδη οι συζητήσεις με τον Χρήστο Τασουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν μιλήσει και με τους Βαγγέλη Οικονόμου και Δημήτρη Χατζηϊσαΐα. Ο πρώτος είναι 28 ετών αμυντικός και στο εφετινό πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιηθεί και στα πέντε παιχνίδια της Super League. Πέρυσι ήταν βασικός, έχοντας παίξει σε 26 ματς (είχε και τρία γκολ). Για την πρόθεση του Πανιωνίου να κρατήσει στην ομάδα τον Οικονόμου, άλλωστε, είχατε διαβάσει από τις 3 Ιουνίου στο Sport24.gr.

Ο δεύτερος είναι 23χρονος αμυντικός και ούτε αυτός έχει λείψει από τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Πέντε 90λεπτα μετρά. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και στον Πανιώνιο θέλουν να τους "δέσουν".

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με τον οποίο δεδομένα θα γίνει κουβέντα για ανανέωση είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος Καμερουνέζος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας της Πλατείας και όπως ακριβώς και πέρυσι, έτσι και φέτος είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ