ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγιεβιτς και επίσημα αντί Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

Μιλόγιεβιτς και επίσημα αντί Ουζουνίδη στον Πανιώνιο

Η εποχή του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς στον Πανιώνιο ξεκίνησε και επίσημα με τους "κυανέρυθρους" να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον Σέρβο τεχνικό.

Ο διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη βρέθηκε και είναι ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τους "κυανέρυθρους" αλλά στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Ο Μιλόγιεβιτς έπιασε αμέσως δουλειά και την Κυριακή στο φιλικό με τον Ατρόμητο θα μπορεί να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ το συμβόλαιο συνεργασίας του, παρουσία του προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα και του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1970 Αραντέλοβατς της Σερβίας. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ελλάδα, ξεκίνησε την προπονητική από τις ακαδημίες του Ηρακλή και στην συνέχεια μετακόμισε στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα.

Ως πρώτος προπονητής, εργάστηκε αρχικά στην Γιαβόρ Ιβάνιτσα της πατρίδας του και μετά από ένα χρόνο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσουκαρίτσκι. Την πρώτη του χρονιά, την ανέβασε από την δεύτερη κατηγορία της Σερβίας στην πρώτη. Την χρονιά 2013-14 στην μεγάλη κατηγορία του Σερβικού ποδοσφαίρου την οδήγησε στην 5η θέση του πρωταθλήματος και στα προκριματικά του Europa League. Την επόμενη χρονιά (2014-15) την ανέβασε στην 3η θέση, όπου και πάλι έπαιξε στα προκριματικά του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού θεσμού.

Παράλληλα όμως κατέκτησε και το κύπελλο Σερβίας, επικρατώντας στον τελικό της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 1-0, επίτευγμα που αποτελεί και την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της ομάδας.

Η χρονιά 2015-16 τον βρήκε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας, την οποία επίσης οδήγησε στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και στην 4η θέση του Κυπριακού πρωταθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ