ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δύσκολο μετά το δεύτερο γκολ"

Μιλόγεβιτς: "Δύσκολο μετά το δεύτερο γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, παραδέχθηκε ότι μετά το γκολ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η προσπάθεια των "κυανέρυθρων" έγινε πιο δύσκολη.

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, να παραδέχεται ότι μετά το γκολ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς όλα έγιναν πιο δύσκολα.

"Τι να πω για το παιχνίδι. Ήταν ένα πραγματικό παιχνίδι πρωταθλήματος που και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Το παιχνίδι τα είχε όλα. Ξέραμε τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω ότι δεν είχε κλασσικές ευκαιρίες και αυτό φαίνεται ότι έχουμε δεχτεί δύο γκολ από στημένες φάσεις από ένα φάουλ και ένα κόρνερ. Μετά το 1-0 προσπαθήσαμε και είπαμε και στο ημίχρονο ότι θέλαμε να βγούμε μπροστά και να πιέσουμε, διότι το σκορ ήταν ρευστό και μπορούσε να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού. Μετά το δεύτερο γκολ η προσπάθεια μας έγινε πολύ δύσκολη. Προσπαθήσαμε και μετά την αποβολή του Ρέτσου να πιέσουμε, αλλά αυτό το πλεονέκτημα δεν κράτησε γιατί και εμείς δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη θέληση που είχαν. Από ‘κει και πέρα παίζαμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Πόσο σας επηρέασε το παιχνίδι οι απουσίες των Ρισβάνη, Μπεν;

"Δεν έχω αυτή την πολυτέλεια να βγάλω την καλύτερη ενδεκάδα όταν έχω απουσίες και όταν λείπουν παίκτες με τις εθνικές ομάδες που τους περιμένω πως και πώς να γυρίσουν υγιέστατοι. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για μένα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να βασιστείς μόνο σε κάποιους παίκτες. Και τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έδειξαν ότι αξίζουν που φοράνε τη φανέλα του Πανιωνίου".

Τα δύο αμυντικά χαφ του Ολυμπιακού είχαν στο μυαλό τους να μπλοκάρουν τον Μασούντ. Κάτι τέτοιο θα γίνει και σε άλλα παιχνίδια. Εχετε κάποια εναλλακτική λύση;

"Η εναλλακτική που υπάρχει είναι να πούμε στον αντίπαλο να μην τον μαρκάρει. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και γι’ αυτό τον μαρκάρουν παραπάνω. Για εμάς δεν είναι μόνο ο Μασούντ. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό που έχει τόσους παίκτες με τόση εμπειρία και ποιότητα είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Και στις αρχές του πρωταθλήματος είχαμε πει ότι έχουμε απέναντι μας και αντίπαλο και δεν είμαστε μόνοι μας".

Έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι καθυστερήσατε στις αλλαγές γιατί συνέβη αυτό;

"Μετά το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο να λέμε κάποια πράγματα. Προσέξετε εμείς σαν αμυντική λειτουργία δεν είχαμε κάποια προβλήματα. Ηταν στημένες φάσεις. Η μεγάλη ομάδα έχει πολλούς τρόπους να σε ανοίξει. Εγώ δεν θα συμφωνήσω για πέντε ή δέκα λεπτά αργότερα που έγιναν οι αλλαγές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη
Τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της Super League
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ