ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Υπάρχει πίεση, βγάλαμε αντίδραση"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές του έβγαλαν αντίδραση, αναγνωρίζοντας την πίεση υπό την οποία βρίσκεται.

Ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα και άφησε πίσω του τα τρία διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Ο Σέρβος τεχνικός των "κυανέρυθρων" υποστήριξε ότι η ομάδα του αντέδρασε κι έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

"Περάσαμε δύσκολα αυτές τις μέρες μετά το Κύπελλο και περίμενα πως και πως αυτό το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δίκαια νομίζω κερδίσαμε μία ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ. Έχει υπομονή στο παιχνίδι της η Κέρκυρα και είναι δύσκολο να της σπάσεις την άμυνα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στο 1-0. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την αντίδραση που έδειξαν στο παιχνίδι. Αυτό θέλαμε και μπράβο τους.

Πίεση πάντα υπάρχει, από την στιγμή που έχουμε διαλέξει να είμαστε σε αυτό το επάγγελμα. Είτε είσαι παίκτης είτε προπονητής υπάρχει πίεση, σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Ο προπονητής κρίνεται από το αποτέλεσμα, όχι από τις εμφανίσεις. Ξέρω καλά την θέση μου εγώ, κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ, με ενδιαφέρει η ομάδα και να δουλεύουμε σωστά. Τα υπόλοιπα δεν είναι δικό μου θέμα, είναι στην διοίκηση".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ