ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Το αξίζαμε"

Μιλόγεβιτς: "Το αξίζαμε"
Μιλόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, δήλωσε ότι η ομάδα του άξια επικράτησε της Ξάνθης, ενώ ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε: "Αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί".

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) του Πανιωνίου επί της Ξάνθης: "Ήρθαμε αποφασισμένοι να το πάρουμε το παιχνίδι, να το παλέψουμε. Μπροώ να πω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλό για εμάς. Περίμεναμε πιο δύσκολο παιχνίδι.

Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να πω ότι ήταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες. Αφού βάλαμε δύο γκολ, ξέραμε ότι η Ξάνθη έπρεπε να ρισκάρει. Θέλαμε να κρατήσουμε το σκορ και να επιτεθούμε με αντεπιθέσεις. Αξίζαμε τη νίκη. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν".

Από τη μεριά του ο Σπύρος Ρισβάνης είπε : " Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ. Βλέπουμε ότι έχουμε ποιοτικούς παίκτες, ο καθένας κάνει καλά τη δουλειά του στο γήπεδο".

Ο Παναγιώτης Κόρμπος υποστήριξε: " Καλοί παίκτες έφυγαν και καλοί παίκτες ήρθαν. Ο κορμός είναι εδώ και όσο είναι εδώ αυτή η ομάδα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Είμαστε οικογένεια, παρότι εφέτος ήρθαν περισσότεροι ξένοι".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ