ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Σκηνoθέτες και ηθοποιοί"

Μιλόγεβιτς: "Σκηνoθέτες και ηθοποιοί"
Μιλόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περιχαρής αλλά και προσγειωμένος ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το 3-0 του Πανιωνίου επί του Αστέρα. "Δεν φοβάμαι τίποτα" είπε ο Σέρβος, που μίλησε για... σκηνοθέτες και ηθοποιούς στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (3-0) του Πανιωνίου επί του Αστέρα: "Είναι κάθε παιχνίδι πολύ δύσκολο και ειδικά η πρεμιέρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαν πολύ καλά αποτελέσματα στα φιλικά και είχαν αυτοπεποίθηση. Δυσκολευτήκαμε γιατί τις τελευταίες μέρες δεν είχαμε αρκετά παιδιά, επειδή είναι διεθνείς. Μασούντ και Καρίμ ήρθαν χθες. Σιώπης και Ρισβάνης έδωσαν δύο ματς με την Ελπίδων. Ήταν ερωτηματικό το αν έχουν τη φρεσκάδα να παίξουν.

Ευτυχώς τα καταφέραμε. Ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και έπρεπε λίγο να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δείξαμε μεγάλη καρδιά ως ομάδα μετά το χαμένο πέναλτι και συνεχίζαμε να παίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα είναι πολύ καλή η φάση με το γκολ του Φούντα. Έπρεπε να συνεχίσουμε γιατί δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση ο Αστέρας να μας βάλει γκολ. Μετά το 3-0 τελείωσε το ματς. Το ελέγχαμε πλήρως. Είχε κατοχή ο Αστέρας, αλλά δεν κινδυνεύσαμε και αυτό ήταν καλό. Συγχαρητήρια για τη νίκη στους παίκτες μου. Πολύ θετικό ότι ήρθε σήμερα ο κόσμος και μας δίνει κουράγιο έτσι για τη συνέχεια. Σήμερα ήταν μία καλή νίκη. Θα ξεκουραστούμε τώρα και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το πόσο δύσκολο είναι να περάσει όσα θέλει σε μία ομάδα που δεν είναι δική του και δεν έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας μαζί της:

"Εγώ δεν φοβάμαι τίποτα, πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και στους συνεργάτες μου. Για τους προπονητές δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή. Ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό με ό,τι έγινε. Δεν μπορείς να πεις στη ζωή τι είναι καλό και τι όχι. Ποδοσφαιρικά δεν είναι δύσκολο να μάθω τους παίκτες μου. Η ομάδα είναι πολύ καλά δουλεμένη. Δεν είναι τυχαίο που έκανε τόσο καλή σεζόν πέρυσι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Δουλεύουμε σκληρά και αυτό είναι το καθήκον μας, να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε καλά αποδυτήρια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή. Όταν νομίζεις ότι τα πράγματα πάνε καλά, μπορεί κάτι να στραβώσει και το αντίθετο. Δουλειά, γήπεδο και σκληρή προπόνηση, σε αυτά πιστεύω".

Για το στυλ του Πανιωνίου που θέλει να βλέπουμε:

"Οι προπονητές είμαστε οι σκηνοθέτες και οι παίκτες οι ηθοποιοί. Ωστόσο, έχουμε και αντιπάλους. Μπορεί να θέλουμε να κάνουμε κάτι και ο αντίπαλος να μην το επιτρέπει. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Καμιά φορά έρχεται αποτέλεσμα με κακό ποδόσφαιρο. Θέλω πάθος και πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Όποιος κάνει τα λιγότερα, νικάει. Από εκεί και πέρα, σχεδιάζουμε, αλλά καμιά φορά δεν βγαίνει".

Για το γεγονός πως έχει ένα ρόστερ με παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ματς με μία ενέργειά τους:

"Εμείς έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και τους είπα ότι αυτή η ενδεκάδα που επιλέγω δεν σημαίνει πως είανι οι καλύτεροι παίκτες. Άφησα κάποια παιδιά εκτός που θα μπορούσαν να είναι τουλάχιστον στον πάγκο. Ωστόσο, υπάρχει περιορισμός. Τώρα θα ξεκινήσει το Κύπελλο, θα έχουμε και κάρτες και θα παίξουν όλοι. Είμαστε πολύ καλά".

Για την εικόνα παικτών όπως ο Μπεν, ο οποίος δεν ήταν καλός στα φιλικά και στην πρεμιέρα έκανε πολύ καλή εμφάνιση: "Άλλα τα φιλικά, άλλα τα επίσημα. Στα φιλικά παίζεις και προέρχεται από την κούραση της προετοιμασίας. Εμείς λέμε πως μετά τις 2-3 αγωνιστικές θα φανεί. Κάποιοι μπαίνουν εύκολα, άλλοι χρειάζονται λίγο χρόνο παραπάνω για να βρουν τα πατήματά τους".

Για το αν ο στόχος είναι η Ευρώπη:

" Ο Πανιώνιος είχε πάρα πολύ καλή χρονιά πέρυσι. Δεν βγήκε στην Ευρώπη για άλλους λόγους. Πάντα όταν κάνεις κάτι, περιμένεις την επόμενη χρονιά να πας ακόμα καλύτερα. Εγώ λέω πως είμαστε στην αρχή ακόμα. Έχουμε καλό ρόστερ, πήραμε καλούς παίκτες, αλλά όλα αυτά θα πρέπει να τα αποδείξουμε στο γήπεδο. Θα κάνουμε λογαριασμό στο τέλος. Έχω πει στους παίκτες μου πως είμαι ο καλύτερος φίλος και ο χειρότερος εχθρός. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Δουλεύουμε και θα δούμε τι θα καταφέρουμε".

Για το αν υπάρχει κάτι που πρέπει να βελτιωθεί:

" Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Ό,τι είναι καλό το κρατάς, ότι δεν είναι καλό, πρέπει να το βελτιώσεις. Υπάρχουν οι προπονήσεις γι' αυτό τον λόγο".

Για τον Φούντα:

" Ο Φούντας είχε ένα πρόβλημα από το φιλικό με τον Αστέρα και βγήκε από την κούραση. Αυτό είναι όλο".

Για τους Ν' Γκογκ και Ανσαριφάρντ:

"Σκέψου να μην έχεις κανέναν... Είναι γλυκός ο πονοκέφαλος. Ο Ν' Γκογκ και ο Καρίμ έχουν πολύ καλό βιογραφικό, όπως και άλλα παιδιά. Ωστόσο, όλος αυτός ο εγωισμός πρέπει να είναι προς όφελος της ομάδας. Ο Ν' Γκογκ είναι ένας ποιοτικός παίκτης, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Εγώ θέλω να είμαστε όλοι μαζί. Θα δούμε πότε θα παίξει περισσότερα. Εκτός του Καρίμ είναι και ο Ολαϊτάν για τη θέση του φορ. Οι επιθετικοί είναι και εγωιστές, αλλά αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπο. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ