ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου"

Μιλόγεβιτς: "Πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου"
Μιλόγεβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν έκρυψε ότι έχει παράπονο από παίκτες του για την εμφάνιση στο ματς με την ΑΕΛ. Δήλωσε βέβαια ότι δεν άξιζε την ήττα η ομάδα του, αλλά τόνισε παράλληλα ότι όσο και να έπαιζε, γκολ δεν θα έβαζε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα (2-0) του Πανιωνίου από την ΑΕΛ: "Καμία φορά δε ξέρω τι να πω για το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς πρωταθλήματος που όντως μπορώ να πω ότι πριν να έρθουμε εδώ, ξέραμε πως η ΑΕΛ προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Είχαμε μιλήσει από την αρχή, ήθελα να δώσω στους παίκτες μου να καταλάβουν να μη σταματάνε με το παραμικρό για να ζητούν φάουλ.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και άτεχνο. Χωρίς καλή κυκλοφορία με βαθιές μπαλιές. Αυτές οι μονομαχίες μας δημιούργησαν πρόβλημα γιατί οι παίκτες της ΑΕΛ μπήκαν παθιασμένοι. Έχω παράπονο για τις διαμαρτυρίες και δε πρέπει να συνεχιστεί.

Πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες και για την αποβολή του Φούντα. Δέχτηκε μαρκάρισμα για κόκκινη κάρτα και ο Φούντας αντέδρασε. Λογομάχησε και από εκεί που ήταν να αποβληθεί παίκτης της ΑΕΛ μόνο, αποβλήθηκε και δικός μας.

Νομίζω ότι είχαμε κατοχή και κλασσικές ευκαιρίες. Γκολ όμως δε θα βάζαμε όσο και να παίζαμε. Δύο στημένα δύο γκολ. Έτσι έγινε και με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είχαμε πολλές λάθος επιλογές. Φυσιολογικά είχαμε τη κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

Παίξαμε ανοιχτά και τελικά χάσαμε. Βάση εικόνας δεν αξίζαμε να χάσαμε. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού. Τα τελευταία παιχνίδια έχουμε πρόβλημα με το σκοράρισμα. Μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ