ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Μέχρι την αποβολή ελέγχαμε απόλυτα το ματς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποστήριξε μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά πως για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα του έχασε δυο βαθμούς χάνοντας ευκαιρίες που δεν χάνονται.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε την ομάδα του να χάνει δυο βαθμούς σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και είχε τις φάσεις να τελειώσει την αναμέτρηση αλλά τις σπατάλησε με τον Φούντα να χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως ο αγώνας με τον Πλατανιά είχε δυο πρόσωπα. Ένα μέχρι την αποβολή του Βλάχου και ένα μετά απ' αυτή.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση:

"Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Το ένα μέρος μέχρι την αποβολή και το άλλο μετά την αποβολή του παίκτη μας στο 65ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος εκτός από την πρώτη μεγάλη φάση που είχε ο Πλατανιάς λέγχαμε απόλυτα το ματς, βάλαμε ένα γκολ και περιορίσαμε τον Πλατανιά, καθώς δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε ευκαιρίες για να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε. Και είναι το δεύτερο ματς που συμβαίνει αυτό και τελικά χάσαμε τη νίκη, όπως είχε γίνει και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια δεχτήκαμε μια ακόμα τζάμπα κίτρινη κάρτα κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σε αυτό το επίπεδο. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, έπρεπε να γυρίσουμε πίσω που δεν το θέλαμε σε καμία περίπτωση.

Έτσι ο αντίπαλος πήρε κατοχή και πρωτοβουλία, κάτι που δεν θέλαμε. Μας έβαλε στα καρέ μας που είναι και φυσιολογικό και τελικά ισοφάρισε, ενώ στο τέλος είχαμε και τύχη. Το παιχνίδι ήταν για ένα μεγαλύτερο σκορ για εμάς που έπρεπε να το πάρουμε όμως μετά την αποβολή θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που χάσαμε δυο βαθμούς μετά απ' αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Εύχομαι στον Πλατανιά καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εμείς από εδώ και στο εξής έχουμε ένα δύσκολο μήνα, θα παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή. Εγώ είμαι χαρούμενος γιατί κάνουμε ευκαιρίες και μάλιστα με ωραίο τρόπο, πρέπει να επιμείνουμε και να δουλέψουμε. Εμείς δώσαμε το περιθώριο και βάλαμε στο παιχνίδι τον Πλατανιά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ