ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Ικανοποιημένος απ' την ισοπαλία"

Μιλόγεβιτς: "Ικανοποιημένος απ' την ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ συνεχάρη τους συμπαίκτες του για την προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος έφυγε απ' το ΟΑΚΑ με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το αποτέλεσμα, αλλά κι απ' τη γενικότερη εικόνα των παικτών του, στους οποίους και μοίρασε συγχαρητήρια.

"Από την αρχή δείξαμε ότι θα τους πιέσουμε και δεν θα τους αφήσουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Νομίζω πως η ΑΕΚ δεν θα έκανε κάποια μεγάλη φάση. Ήμασταν καλά οργανωμένοι. Απλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τα νέα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος απ' το βαθμό της ισοπαλίας. Όταν αντιμετωπίζεις την ΑΕΚ και παίρνεις ισοπαλία, δεν γίνεται να μην είσαι ικανοποιημένος", ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΝΟVA.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κόλλησε" ξανά η ΑΕΚ, 0-0 με τον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ