ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Ήμασταν κουρασμένοι και αυτό φάνηκε"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε για ένα ακόμη ματς για την κούραση των παικτών της ομάδας του από τα συνεχόμενα ματς που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλό στην Λεωφόρο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στάθηκε στην κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα ματς των playoffs.

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, εμείς ήρθαμε να παίξουμε και να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει κάνει εκπλήξεις ούτε με την ενδεκάδα, ούτε με τον τρόπο του παιχνίδιου, ούτε εμείς βέβαια, ούτε ο αντίπαλος μπορούμε να κάνουμε κάτι από τη στιγμή που είναι τόσες λίγες οι μέρες που μεσολαβούν. Εμείς όμως ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο και αυτό οφείλεται στην κούραση.

Ξέρουμε ότι θα δεχτούμε πίεση από τα πρώτα λεπτά, με το λάθος που έχουμε κάνει έχουμε φάει το γκολ και από εκεί και πέρα έτσι φαινόταν και πριν το παιχνίδι αυτό που έλεγα ότι όποιος θα βάλει το γκολ θα κερδίσει. Μπορώ να πω ότι εμείς παρά την κούραση στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε ο Παναθηναϊκός φυσιολογικά έχει γυρίσει πίσω για να περιμένει την κόντρα επίθεση, γύρισε σε άλλο σχηματισμό όπως και με την ΑΕΚ για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί και τις ευκαιρίες που κάναμε, όχι πολλές αλλά κυρίως με τον Λάμπρου αν εκεί έμπαινε γκολ το σκορ θα ήταν διαφορετικό.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου είχαν κουράγιο, διάθεση και τώρα στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ θα τα δώσουμε όλα. Αξίζουν στα παιδιά ένα μεγάλο μπράβο απ' όλους μας και τον κόσμο που θα τον περιμένουμε".

Θα μπορούσε ο Πανιώνιος να είναι ποιο τολμηρός στο πρώτο ημίχρονο;
"Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα τρόπο παιχνιδιού με τους γρήγορους παίκτες του και κυρίως τον Κλωναρίδη που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν θέλαμε να τους αφήσουμε χώρους πίσω. Δεν είχαμε φρεσκάδα, είναι τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι. Βλέπετε ένα 5λεπτο καλό ματς, με υψηλή ένταση μετά ένα 10λεπτο δεν βλέπετε το παιχνίδι είναι κακό, είναι φυσιολογικό, υπάρχει η κούραση, οι παίκτες έπεφταν μόνοι τους κάτω.

Είναι κουραστικό όποιος δεν έχει παίξει μπάλα δεν μπορεί να καταλάβει. Είναι και σωματική κούραση και ψυχολογική και πίεση για το αποτέλεσμα. Εγώ ξέρω τι μπορούν να κάνουν και τι κάνουν. Όταν είσαι τόσο κουρασμένος και γυρνάς μπορείς να δεις 500 παίκτες γιατί είναι φυσιολογικό. Τα playoffs είναι παιχνίδια υψηλής έντασης. Προσπαθούμε με κάποιες αλλαγές αλλά δεν μπορούμε".

Η κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο είναι μόνο θέμα κούρασης;
"Είναι πάντα καθαρά κούραση. Γιατί όταν δεν πας πρώτος στις μπάλες, στις μονομαχίες, δεν έχεις δυνάμεις δεν μπορείς να πάρεις μπρος. Στο δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα, πας και ρισκάρεις. Εκεί που είναι μια πάσα πολύ απλή δεν ακούνε ούτε τα πόδια, ούτε τίποτα. Για 90 λεπτά πρέπει να τρέχεις, να παλεύεις είναι πολύ δύσκολο".

Θα πρέπει να κρίνεται το πρωτάθλημα απευθείας από τη κανονική διάρκεια ή να υπάρχουν τα playoffs; "Εγώ θα σας πω την προσωπική μου άποψη, σαν Μιλόγεβιτς. Εγώ όταν ήμουν και στην Σερβία ήμουν παρών σε πολλές συζητήσεις. Θεωρώ ότι τα είναι καλά αλλά όχι να γίνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εμπειρίες, δεν έχετε κέρδος. Μπορεί να χάσετε κάποιον παίκτη πολύ σοβαρά, υπάρχει κούραση. Εμένα σαν προπονητής μου αρέσει γιατί πρέπει μετά που τελειώνει το πρωτάθλημα να είναι 5-6 ομάδες οι κορυφαίες να παίζουν μεταξύ τους αλλά τώρα είναι κουραστικό και για τους φιλάθλους.

Έρχονται για να δουν θέαμα και τώρα αυτό είναι δύσκολο. Βλέπετε οι παίκτες είναι νευρικοί και αυτό είναι από την κούραση. Για μένα είναι καλό απλά ο προγραμματισμός θα έπρεπε να είναι διαφορετικός. Βέβαια αυτό είναι δύσκολο γιατί υπάρχουν και εθνικές ομάδες και ο τρόπος του Κυπέλλου και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που είναι νωρίς".

Η αλλαγή του Τασουλή έγινε για λόγους τακτικής ή έχει κάποιο τραυματισμό;
"Έγινε για λόγους τακτικής".

Είναι για εσάς ένας τελικός το ματς με την ΑΕΚ;
"Για μένα κάθε ματς είναι τελικός. Δεν το βλέπω ότι έχουμε τη δυνατότητα να διαλέγουμε παιχνίδια. Αν βλέπεις με διαφορετικό μάτι μπορεί να έχεις πρόβλημα και εγώ θέλω οι παίκτες μου να δουν ότι είναι τελικός. Πρέπει κόντρα σε κάθε αντίπαλο να τα δώσεις όλα για να βελτιώσεις και την απόδοση σου".

*Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο κόπηκαν 3.548 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 27.959 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ