ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία"

Μιλόγεβιτς: "Είμαι ικανοποιημένος από την ισοπαλία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε στο ΟΑΚΑ ο Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος πήρε έναν βαθμό στο ματς με την ΑΕΚ ο οποίος άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς με τον τεχνικό των "κυανέρυθρων" να τονίζει πως οι "κιτρινόμαυροι" δεν έκαναν κάποια μεγάλη ευκαιρία για να απειλήσουν την ομάδα του που είχε πολύ καλό αμυντικό πλάνο.

Ο Σέρβος προπονητής είπε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου:

Για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του:

«Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε ένα παιχνίδι και να πάρουμε αποτέλεσμα. Ήταν από την αρχή ολοφάνερο. Προσπαθήσαμε με τη βάση του σχεδιασμού να πιέσουμε την ΑΕΚ όσο μπορούμε. Ξέραμε ότι αν τους δώσουμε τους χώρους, με τους ποιοτικούς παίκτες που έχουν ή κάποιο λάθος, θα μας δημιουργούσε φάσεις. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και νομίζω περιορίσαμε τις πάσες της ΑΕΚ και περιμέναμε να κάνουμε κάτι γρήγορα μπροστά. Σε μια – δυο φάσεις δεν καταφέραμε να βγούμε σωστά στην επίθεση.

Νομίζω πως η ΑΕΚ δεν μας έκανε μεγάλες ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να αντέξεις εδώ μέσα κόντρα στην ΑΕΚ, με τον κόσμο που έχει και την πίεση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ισοπαλία. Κοιτάμε τη συνέχεια και είναι μεγάλη επιτυχία πως κοντράραμε την ΑΕΚ και το μεγάλο κέρδος μας απόψε ήταν να μην την αφήσουμε να δημιουργεί φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και την ΑΕΚ».

Για το αν η ομάδα του έδειξε φόβο ή σεβασμό προς την ΑΕΚ, όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι:
«Θα συμφωνήσω. Λειτουργήσαμε καλά αμυντικά. Θέλαμε να σταματήσουμε τις κάθετες πάσες της ΑΕΚ. Εκεί που έπρεπε να κρατήσουμε τη μπάλα βιαζόμασταν μερικές φορές».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ