ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δοκιμή για Ευρώπη"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μιλόγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε η ΑΕΚ έχει πρόβλημα με ομάδες όπως ο Πανιώνιος, ενώ ανέφερε ότι ο αγώνα με την Ένωση στο ΟΑΚΑ ήταν για τους κυανέρυθρους "δοκιμαστικό, για το πώς θα παίξουμε στην Ευρώπη".

Στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και την πειθαρχία στο πλάνο, αναφέρθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τη νίκη (1-0) επί της ΑΕΚ. Yπενθύμισε πως στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος η ομάδα του ήταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ως εκ τούτου η νίκη στο ΟΑΚΑ δεν ήταν έκπληξη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου: "Όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο είναι οι καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα μαζί με τον Ολυμπιακό, είπαμε να δώσουμε τα πάντα. Σήμερα δείξαμε ότι αυτή η ομάδα και αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλη καρδιά. Μην ξεχνάτε πως εμείς ήμασταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεύτεροι στην βαθμολογία, οπότε δεν είναι έκπληξη το σημερινό.

Η ΑΕΚ είναι τεράστια ομάδα, με πολλούς καλούς παίκτες. Η ΑΕΚ σήμερα εκτός του Μπάρκα, είχε μόνο ξένους παίκτες, με στιλ ισπανικό και έναν εξαιρετικό προπονητή. Δίκαια κερδίσαμε, διότι κάναμε κατά γράμμα ότι είχαμε πει.

Στο δοκάρι είχαμε τύχη, αλλά πάντα χρειάζεται τύχη για να κερδίσεις. Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, αλλά το ξέραμε αυτό ότι θα γινόταν. Συγχαρητήρια στους παίκτες, έχουν μεγάλη καρδιά. Αυτή η νίκη έκανε ενδιαφέρον αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μεγάλα λόγια. Θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Δεν ήταν καθόλου εύκολη νίκη. Δεν θέλω να μειώσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο, με τον ερχομό του κυρίου Χιμένεθ, έχει παίξει καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Όμως έχει πρόβλημα με ομάδες όπως εμείς. Ξέραμε πως μόνο αν ήμασταν πειθαρχημένοι, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Να κλείσουμε τους χώρους και να κοιτάξουμε να σκοράρουμε στην κόντρα. Εμείς παίξαμε με τον τρόπο μας. Η ΑΕΚ είχε το πλάνο της και εμείς το δικό μας. Ήταν για μας και ένα δοκιμαστικό, για το πώς θα παίξουμε στην Ευρώπη. Διότι η ΑΕΚ είχε δέκα ξένους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μας πήρες τα μυαλά, ρε Πανιώνιε..."
Βάζει "φωτιά" στα playoffs ο Πανιώνιος, 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!
Μιλόγεβιτς: "Είναι όμορφο συναίσθημα"
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ