ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δίκαιη νίκη, ευχαριστούμε τον κόσμο μας"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Βλάνταν Μιλόγεβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης (2-0), στάθηκε στην ωριμότητα που βγάζουν οι παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει να κάνει όνειρα... Ευρώπης, καθώς επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, στάθηκε στην ωριμότητα που βγάζουν οι παίκτες του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη νίκη της ομάδας: "Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πολύ φορμαρισμένο, που είχε ίδιους βαθμούς με εμάς. Η Ξάνθη παίζει ίδιο ποδόσφαιρο και εντός και εκτός έδρας. Στον σχεδιασμό μας δεν θέλαμε να αφήσουμε τον αντίπαλο μας να μας πρεσάρει. Γενικά είναι μία ομάδα που πιέζει στα παιχνίδια της. Το παιχνίδι ήταν όπως το σχεδιάσαμε, έτσι ήρθε και το γκολ, το οποίο ήταν πανέμορφο από τον αρχηγό μας. Η Ξάνθη είχε και την αποβολή και εμείς σωστά παίξαμε το παιχνίδι μας από εκεί και πέρα. Φοβόμουν μην υπάρξει χαλάρωση από τους παίκτες μας, αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο. Είχαμε σωστό πλάνο από την αρχή του αγώνα.

Ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την ομάδα, ενώ θα μπορούσαμε μετά να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Με ικανοποιεί και η απόδοση των νέων ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην ομάδα. Έχω πει στους παίκτες μου ότι με την δουλειά και τον σωστό προγραμματισμό ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν πολύ όμορφο που είχαμε αυτή την συμπαράσταση του κόσμου μας. Είχαμε πολλούς φιλάθλους σήμερα, τους ευχαριστώ πολύ. Οι παίκτες από την μεριά τους τα έδωσαν όλα.

Ακόμα, όμως, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Κανένας από εμάς δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια, με σκληρή δουλειά και αγάπη γιαυτό που κάνουμε. Φυσικά είναι ένα κέρδος για εμάς η ενίσχυση του κόσμου μας. Βέβαια, όσο ανεβαίνεις ψηλά υπάρχουν άλλες δυσκολίες, πίεση κλπ. Παίρνω πάνω μου την πίεση εγώ, οι παίκτες μου θέλω να είναι πάντα συγκεντρωμένοι".

Για το γεγονός πως η ομάδα δείχνει πολύ αγαπημένη: "Πάντα πρέπει να αγαπάμε αυτό που κάνουμε και να δουλεύουμε γι' αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, μακάρι πάντα παίζουμε όλοι πολύ καλά. Πάντα χρειαζόμαστε όλοι στήριξη, μπορεί όλοι μας να κάνουμε κάποιο λάθος. Εμείς είμαστε κάθε μέρα μαζί, αυτά τα παιδιά είναι πάντα μαζί και ο ένας παίζει για τον άλλον. Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται στον Πανιώνιο, όλοι νοιάζονται για τον άλλον".

Για το που το πάει ο Πανιώνιος: "Το κάθε παιχνίδι πρέπει να χαίρονται οι παίκτες. Δεν υπάρχει χρόνος να μένουμε πολύ σε μία νίκη. Στο τέλος γίνεται ο λογαριασμός, για το τι έχουμε καταφέρει. Καλό είναι να χαιρόμαστε, αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν πολλές δυσκολίες".

Για την ωριμότητα της ομάδας: "Η γραμμή από την επιτυχία έως την αποτυχία είναι πολύ λεπτή. Έχω ώριμα παιδιά, καταλαβαίνουν πως πρέπει να είναι. Μας ενδιαφέρει εμάς το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς".

Για το γεγονός πως η ομάδα έχει νέα παιδιά, άλλα "έμπειρα" μέσα στο γήπεδο: "Δεν είναι θέμα ηλικίας για να είσαι ποδοσφαιρικά έμπειρος. Μπορεί κάποιος παίκτης πάνω από 30 να μην είναι το ίδιο ώριμος με ένας νεότερο παίκτη. Οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν αποκτήσει την ωριμότητα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε το ντέρμπι ο Πανιώνιος, 2-0 την Ξάνθη
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ