ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δεν κάνω υπολογισμούς"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Μιλόγεβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ρωτήθηκε μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ για το αν βλέπει τη βαθμολογία και απάντησε ότι δεν κάνει υπολογισμούς. "Να έχουμε υγεία και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο" ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος κατέκτησε μια ακόμα νίκη (1-0) στη Super League, επί της ΑΕΛ αυτή τη φορά, αλλά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, κράτησε χαμηλούς τόνους. Αρχικά ο Σέρβος προπονητής είπε:

"Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήρθε με πολλές απουσίες, αλλά δεν πολύ χρόνο μέσα στην εβδομάδα να ξεκουραστούμε. Τελειώσαμε το βράδυ της Δευτέρας τον αγώνα. Η ΑΕΛ έχει δείξει έως τώρα πως δεν χάνει εύκολα. Εγώ είχα μάθει πάρα πολλά όταν ξεκίναγα την προπονητική μου καριέρα από τον κ. Τσιώλη και τον ευχαριστώ. Μου αρέσει πολύ σαν προπονητής.

Είχαμε πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, ψάχναμε το δεύτερο γκολ. Ξέρουμε στο ποδόσφαιρο ότι αν δεν κάνεις γκολ μία από τις κλασικές μας ευκαιρίες, μπορεί να στραβώσει στο τέλος ένα παιχνίδι. Θα ήταν άδικο αν χάναμε τη νίκη. Πήραμε τελικά μία αγχωτική νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έδωσαν τα πάντα".

Για το αν βλέπει τη βαθμολογία:

"Αυτό που με κάνει και χαίρομαι πολύ είναι το σημερινό παιχνίδι. Δεν κοιτάζω μπροστά, δεν κάνω υπολογισμούς. Έχουμε πει ότι εξαρτάται από εμάς, κάνουμε την δουλειά μας και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι παίκτες μου να έχουν την υγεία τους και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο".

Για το αν η ομάδα του έχει τελειώσει με την είσοδο στα playoffs:

"Δεν το ξέρω αυτό. Πραγματικά δεν κάνουμε υπολογισμούς, δεν θέλουμε. Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα ντέρμπι στην Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι στο έργο μας. Οι υπολογισμοί είναι για τους δημοσιογράφους, εμείς κοιτάμε την δουλειά μας".

Για το γεγονός ότι η νίκη επί της ΑΕΛ κατακτήθηκε με άγχος:

"Το παιχνίδι είναι ζωντανό, υπάρχει και ο αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, η αντίπαλη ομάδα όμως στο τέλος δεν είχε να χάσει τίποτα και έπαιξε πιο ελεύθερα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ να πάρουμε τάιμ άουτ και να σπάσουμε τον ρυθμό. Ο αντίπαλος ήταν μόνο ένα γκολ πίσω, δεν παράτησε το παιχνίδι στο φινάλε. Σίγουρα υπάρχει κούραση μέσα στο παιχνίδι και σίγουρα υπήρχε άγχος στο τέλος, αλλά αξίζαμε απόλυτα τη νίκη. Φοβήθηκα λίγο γιατί ο νόμος του ποδοσφαίρου υπάρχει. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν και πάλι κοντά μας".

Για την υποστήριξη των φιλάθλων προς τον Γεσίλ:

"Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και μπράβο στους φιλάθλους μας. Ο Γεσίλ είναι πολύ ποιοτικό παιδί, έχει ταλαιπωρηθεί στην καριέρα του πολύ, έχασε σήμερα αρκετές ευκαιρίες και μπράβο στον κόσμο που φώναζε το όνομα του και του έδωσε κουράγιο. Μου άρεσε πολύ αυτό. Έτσι είναι οι πραγματικοί φίλαθλοι. Για εμένα δεν με νοιάζει τι θα πουν, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τους στηρίζουμε. Εκτός από τους παίκτες και οι φίλαθλοι ήταν οι πρωταγωνιστές για τη νίκη μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ