ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δεν κάναμε τίποτα στο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά την ήττα του Πανιωνίου από την Κέρκυρα υποστήριξε ότι δεν είδε όσα περίμενε από τους παίκτες που χρησιμοποίησε στο ματς με τους "Φαίακες".

Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα είχε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τόνισε ότι οι "κυανέρυθροι" δεν υπήρχαν στο γήπεδο και σημείωσε πως οι παίκτες του δεν έδειξαν τη θέληση που έπρεπε, την ενέργεια και δεν πάλευαν στο ματς. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα... Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα. Υπολόγιζα ότι ειδικά τα παιδιά που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής- γιατί κάποιοι έπαιξαν πρώτη φορά απ’ την ακρχή- θα δείξουν περισσότερη θέληση.

Δεν θα σταθώ στις απουσίες που είχαμε. Ήθελα να δω ορισμένα παιδιά, καθώς άλλο είναι η προπόνηση, άλλο ο αγώνας. Στο α’ ημίχρονο, όχι απλά δεν κάναμε τίποτα, αλλά... δεν υπήρχαμε στο γήπεδο!

Πάντα καταλαβαίνω όταν δεν σου "πάει" ένα παιχνίδι. Όταν γίνεται κάποιο λάθος –το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών- ή σε αναγκάζει ο αντίπαλος. Τα δέχομαι και τα καταλαβαίνω όλα. Αλλά το να μην έχεις τη θέληση, την ενέργεια, το να μην παλεύεις για την ομάδα, αυτό δεν το καταλαβαίνω και δεν το δέχομαι.

Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε με κάποιες αλλαγές που κάναμε. Ήταν κάπως καλύτερο, αλλά δεν είχαμε ούτε φάσεις, ούτε ταχύτητα και μοιραίο ήταν αυτό που έγινε. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι είναι επαγγελματισμός. Έχω μεγάλο παράπονο. Είχαμε πολλά παιδιά σήμερα εκτός αγώνα.

Ελπίζω την τελευταία Κυριακή, με τον Λεβαδειακό, να κλείσουμε τη σεζόν όπως την αρχίσαμε. Και από εκεί και πέρα, να ετοιμαστούμε για ταplay off".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ