ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, συνέστησε ψυχραιμία μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου (2-1) και μετέθεσε για το τέλος της σεζόν τις συζητήσεις για το μέλλον του στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

Ικανοποιημένος από ακόμη μία νίκη της ομάδας του ( εντός έδρας με 2-1 επί του Ατρομήτου), ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κράτησε... χαμηλά την μπάλα και υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμη. Ο Σέρβος προπονητής παραδέχθηκε ότι αγωνιούσε για την εικόνα που θα εμφάνιζε η ομάδα του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ μετέθεσε για το τέλος της σεζόν τις συζητήσεις για το μέλλον του στον πάγκο των "κυανέρυθρων".

"Ήταν πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν. Είχαμε μία διακοπή στο πρωτάθλημα που δεν ξέρω αν μας έκανε καλό ή όχι, πριν την διακοπή η ομάδα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Όταν δεν παίζεις δύο εβδομάδες υπάρχει ερώτημα για το πως θα είσαι μετά από αυτές. Δεν έχω παράπονο από κανέναν. Ο Μασούντ και ο Μπεν είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς, έκαναν μεγάλο ταξίδι για την εθνική τους και σήμερα αγωνίστηκαν χωρίς προπονήσεις.

Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και το στυλ του παιχνιδιού του Ατρόμητου μοιάζει με το δικό μας, ξέραμε ότι δεν θα έχουν πολλούς χώρους στο γήπεδο. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε απειληθεί καθόλου. Από εκεί και πέρα πετύχαμε το ένα γκολ και στο δεύτερο μέρος θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Ξέρω ότι ο Σα Πίντο πειράζει γενικά το παιχνίδι, έβαλε επιθετικούς για να μειώσει. Νομίζω ότι καθοριστική φάση για εμάς ήταν η φάση του Γεσίλ, αν είχε μπει γκολ εκεί θα είχαμε μία άνετη νίκη. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με τον Κόρμπο και τον Μπεν που ζήτησε αλλαγή. Το 2-1 ήταν αγχωτικό για το τέλος, αλλά έστω και έτσι νικήσαμε δίκαια. Τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν και με την βοήθεια του κόσμου, ο οποίος και πάλι ήταν εκπληκτικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε κι απάντησε:

Για το εάν στόχος δεν είναι μόνο η είσοδος στην πεντάδα, αλλά και η κατάληψη της δεύτερης θέσης: "Η φιλοσοφία μου είναι ίδια από την αρχή. Στα παιδιά λέω ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν θέλω να κάνουμε λογαριασμό ακόμα. Βήμα-βήμα είμαστε πιο κοντά, όμως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Θέλουμε να ερχόμαστε χαμογελαστοί στο παιχνίδι, να βγάζουμε το πάθος τη θέληση και να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή και αυτά όπου μας οδηγήσουν".

Για το μέλλον του στον Πανιώνιο: "Τώρα μιλάμε για το παιχνίδι, έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν θέλω να αγχωνόμαστε γι' αυτό τώρα. Τώρα θέλουμε να κοιτάμε να βγάλουμε την ομάδα εκεί που αξίζει. Σας έχω πει ότι ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τίποτα, είναι αρχές Απριλίου, υπάρχει χρόνος".

Για τους τραυματισμούς: "Ο Κόρμπος έχει ενοχλήσεις στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν είναι σοβαρό. Ο Μπεν έχει μεγάλη ταλαιπωρία αυτές τις μέρες με το ταξίδι που είχε τόσο μακριά και δεν είχε χρόνο να προπονηθεί εδώ και να ξεκουραστεί. Νομίζω είναι εντάξει και οι δύο. Πολλές φορές βγαίνουν τα προβλήματα τραυματισμών μετά από 24 ώρες. Περιμένουμε να γυρίσει και ο Φούντας. Ο Ενγκόγκ ελπίζουμε να μας βοηθήσει για τα παιχνίδια μετά το Πάσχα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ