ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: Δεν έπρεπε να χάσουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα στην Τούμπα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έδωσε ο Σέρβος τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αρχικά είπε για το παιχνίδι:

"Τι να πούμε γι αυτό το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να χάσουμε. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού δεχτήκαμε το γκολ και ήρθε η ήττα.Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτό που σχεδιάζαμε, έτσι έγινε.

Εμείς μπορεί να μην είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά είχαμε κλασικές ευκαιρίες.Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε, είχε το δοκάρι αλλά όχι κλασική ευκαιρία. Είχε υπεροχή…

Όταν παίζεις με 10 παίκτες στην Τούμπα, δεν είναι ευχάριστο. Έτσι μοιραία ήρθε η ήττα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα. Για μένα είναι καλό που κάνουμε ευκαιρία. Το ότι χάνουμε ευκαιρίες, μακάρι να είχαμε μισή ευκαιρία και να σκοράραμε. Πήραμε αγχωτικές νίκες. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και συνεχίζουμε".

Για το αν το παιχνίδι κρίθηκε στην ικανότητα στο γκολ και αν η ομάδα του δεν έχει το εύκολο γκολ:
"Ας γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο. Είχαμε δυο επιθετικούς από τους κορυφαίους στη Super League, τον Ανσαριφάρντ και τον Ενγκόγκ. Ο ένας έφυγε και τον άλλον τον περιμένουμε.

Κάνουμε κάποιες αλλαγές στην επίθεση αναγκαστικά και βάζουμε κάποιους παίκτες που δεν πρέπει να παίζουν εκεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι χάνουμε ευκαιρίες αλλά κάνουμε ευκαιρίες. Όλοι θέλουν με μισή ευκαιρία να κάνουν γκολ αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Πιστεύω όμως ότι όλα είναι δανεικά. Με Λάρισα και Ηρακλή με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει βαθμούς.Κάπου η μπάλα σου δίνει βαθμούς κάπου στους παίρνει".

Για το τι σχεδίασε πριν τον αγώνα:
"Ο ΠΑΟΚ έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού. Λέοβατς και Μάτος είναι πιο πολύ επιθετικοί μπακ παρά αμυντικοί. Προσπαθήσαμε να πλαγιοκοπήσουμε. Ο ΠΑΟΚ γέμισε το κέντρο αλλά δεν είχε δυο πλάγιους, αλλά έναν τον Ενρίκε. Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ ποιοτικός αλλά αγωνίζεται πιο πολύ στο κέντρο. Τσίμιροτ και Σαχόβ επίσης είναι ποιοτικοί. Θέλαμε και μεις να κλείσουμε το κέντρο μας. Και εμείς έχουμε το στυλ μας και δεν προσαρμοστήκαμε. Αν ανοίγαμε χώρους θα ήταν αυτοκτονία. Στην Τούμπα δεν έχεις τη δυνατότητα να έχεις πολλές ευκαιρίες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ