ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Αν δεν είχαμε στόχο θα ήμασταν σπίτια μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σημείωσε ότι οι παίκτες του έπαιζαν χωρίς υπομονή στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Πανιώνιος άξιζε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ οι "κυανέρυθροι" έχουν στόχο να δείξουν και σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ότι δίκαια συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες τη φετινή σεζόν.

Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος είπε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

"Τι να πω για το σημερινό παιχνίδι, θα προσπαθήσω να κάνω την ανάλυση. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς και το έργο μας έγινε πιο εύκολο όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός . Έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το ματς στο πρώτο μέρος, κάναμε λάθος πάσες και έπρεπε να παίξουμε πολύ διαφορετικά, δεν είχαμε υπομονή. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ξέρω αν είχε άλλο σουτ προς την εστία ο Παναθηναϊκός πέρα από το γκολ που σημείωσε. Το οποίο μπήκε μετά από λάθος της αμυντικής μας λειτουργίας, βέβια έτσι μπαίνουν τα γκολ. Σίγουρα ήταν η κλάση του Μπεργκ σε αυτή τη φάση, που έχει εκτελέσει φοβερά ενώ έχει δείξει γιατί είναι και πρώτος σκόρερ.

Από εκεί και πέρα δεν το βάλαμε κάτω, βάλαμε το γκολ, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες και δεν είχαμε πίεση από τον αντίπαλο. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Αν έπρεπε κάποιος να πάρει τη νίκη, ήμασταν εμείς. Αυτό που φοβόμουν εγώ και είπα στα παιδιά ήταν ότι οι περισσότεροι που έπαιξαν σήμερα, έχουν παίξει πάλι μαζί πριν από έναν μήνα και αυτό με έχει προβληματίσει.

Θα είναι δύσκολο γιατί θα παίζουμε τώρα κάθε τρεις μέρες, δεν έχουμε και πολύ χρόνο. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί μας περιμένει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τη συμμετοχή μας στα playoffs με αυτές τις ομάδες που είναι κορυφαίες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, πλην του Ολυμπιακού, και θέλω να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.

Θα κυνηγήσουμε και τ' αποτελέσματα και ό,τι έρθει στο τέλος, χωρίς άγχος, με θέληση και μαχητικότητα, όπως τα στοιχεία που είχαν τα παιδιά σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, όλοι έδωσαν τα πάντα".

Για την κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχε η ομάδα να παίξει ένα μήνα όπως μας είπατε;
"Εκεί που ο Παναθηναϊκός άρχισε να αλλάζει και να προσπαθήσει να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα, παίζαμε λάθος γιατί δεν είχαμε υπομονή. Το πρώτο ήταν αυτό. Το δεύτερο είναι σίγουρα και το γεγονός πως άλλες οι προπονήσεις, άλλο τα επίσημα ματς. Είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, αν δεν παίζεις ένα – δυο παιχνίδια βγαίνεις από τον ρυθμό σου και σχεδόν 7-8 παίκτες δεν έχουν παίξει τόσο καιρό. Το φοβόμουν αυτό ότι μπορεί να γίνει αλλά με την θέλησή του και την καρδιά τους και την υποστήριξη των οπαδών, γίνεται πιο εύκολο".

Με τι κίνητρο θα παίζουν οι ποδοσφαιριστές σας από την στιγμή που ο Πανιώνιος έχει εξασφαλίσει τον στόχο της εξόδου του στην Ευρώπη;
"Με αυτή τη λογική έπρεπε να φύγουμε όλοι στα σπίτια μας, να τελειώνουμε. Η φιλοσοφία η δική μου όπως έχω πει πολλές φορές είναι πως είτε παίζεις φιλικό ματς, είτε ματς προετοιμασίας, είτε επίσημο, κυνηγάς ό,τι καλύτερο. Όλοι κυνηγούν τη νίκη. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Κάθε παιχνίδι είναι εμπειρία, ειδικά για τους νεαρούς παίκτες. Είναι ευκαιρίες αυτό το μίνι – πρωτάθλημα. Είναι κάτι καλό μετά το κανονικό πρωτάθλημα. Είσαι στην ελίτ των ομάδων. Αν ήταν και ο Ολυμπιακός μέσα, ο Πανιώνιος θα σήμαινε ότι έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη.

Είναι μεγάλη επιτυχία. Αν θέλουν οι παίκτες να είναι νικητές, πρωταγωνιστές, πρέπει να βλέπουν επαγγελματικά τα παιχνίδια. Δεν παίζουμε δίχως στόχο. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν φοβόμαστε κανένας, τους σεβόμαστε. Το δείξαμε και σήμερα. Πετύχαμε το στόχο μας αλλά από εκεί και πέρα πρέπει όλοι να μάθουν να παίζουν υπό πίεση. Εκεί γίνονται οι παίκτες με ποιότητα. Να μην καταλαβαίνουν από κούραση και ζέστη. Είναι μια δοκιμασία. Για εμένα είναι ωραίο. Μακάρι να παίζουμε και κάθε μέρα παιχνίδια... Κάθε ματς είναι άλλο. Άλλες οι συνθήκες από την προπόνηση".

Έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες ότι θα φύγετε μετά τα playoffs. Επηρέασε την ομάδα;
"Είδατε σήμερα ότι δεν έπαιξε ρόλο το δικό μου μέλλον. Είναι επαγγελματισμός αυτός από την ομάδα. Δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τι θα γίνει μετά. Λόγω της αγάπης μου με την ομάδα, όταν μιλήσαμε με την ομάδα, μιλήσαμε αντρικά και ειλικρινά γιατί και η ομάδα πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό της. Είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μπήκε στην καρδιά μου. Αυτό δε λέει τίποτα. Είμαστε επαγγελματίες. Είμαστε μια καλή παρέα, αγαπημένοι, θα δουλεύουμε και θα βγάλουμε ό,τι καλύτερο...".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ