ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Αφιερωμένη απ' όλους μας αυτή η νίκη στον Μασούντ"

Μιλόγεβιτς: "Αφιερωμένη απ' όλους μας αυτή η νίκη στον Μασούντ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ευχαρίστησε τον Ηρακλή για τα χρόνια που πέρασε εκεί, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και αφιέρωσε τη νίκη στον Μασούντ. Ο Ιρανός μίλησε για την απώλεια του ξαδέλφου του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή και τη νίκη του Πανιωνίου με 2-1 στο Καυτανζόγλειο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλησε πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσει τον Ηρακλή για τα χρόνια που πέρασε εκεί ως παίκτης, μίλησε για το σπουδαίο διπλό της ομάδας του και αφιέρωσε το τρίποντο στον Μασούντ, ο οποίος έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Ηρακλή, έχω συνεργαστεί με πολλούς όσο ήμουν παίκτης και χαίρομαι που τους είδα.

Κάθε ματς είναι δύσκολο, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή και παρά τα προβλήματα. Είναι καλά προπονημένη ομάδα και αυτό χρεώνεται στον Παπαδόπουλο και το τιμ του. Το ξέραμε και δεν μας ξεγέλασε πως ο Ηρακλής έχει προβλήματα εσωτερικά και είχε τραυματισμούς. Αυτό ήταν που είπα στους παίκτες μου.

Ο Ηρακλής χρόνια τώρα, ότι σκορ και αν έχει ο αγώνας που παίζει, είτε θετικό, είτε αρνητικό, δεν παρατάει το ματς. Νομίζαμε ότι στο 2-0 τέλειωσε ο αγώνας, αλλά γρήγορα ο Ηρακλής μείωσε και είχαμε τύχη στη συνέχεια. Έστω και δύσκολα, δίκαια το κερδίσαμε. Τα τρία τέταρτα του αγώνα ανήκουν σε εμάς και το ένα τέταρτο της αναμέτρησης στον Ηρακλή».

Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Ο Ηρακλής δεν χαλαρώνει ποτέ, δεν τα παρατάει και γι' αυτό είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Να πω ότι είχαμε ένα περιστατικό και για αυτό θέλω να αφιερώσω απ όλους μας αυτή τη νίκη στον Μασούντ, γιατί έχασε ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς του. Γι’ αυτό έβαλε τα κλάματα. Έτσι είναι η ζωή. Είναι η αντίδραση που ήθελα να δω από την ομάδα. Ήθελα να δω τον χαρακτήρα της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βέροια. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι ο Ηρακλής θα βρει τον δρόμο του".

Μασούντ: "Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ"

Ο 32χρονος διεθνής Ιρανός, Μασούντ Σοτζέι, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ηρακλή, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη στήριξή τους, δουλέψαμε σκληρά όλοι μαζί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Πριν την έναρξη του ματς έμαθα κάποια άσχημα νέα, το ότι έχασα ένα μέλος της οικογένειάς μου και συγκεκριμένα τον ξάδερφο μου. Γι' αυτό ήμουν συγκινημένος μετά την επίτευξη του γκολ μου, είχα ζητήσει από τον Θεό να με βοηθήσει και το έκανα.

Παραδέχομαι ότι ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στον αγώνα μετά από αυτά τα νέα και στην αρχή δεν πατούσα τόσο καλά, αλλά στη συνέχεια, μετά από κάποιο σημείο, κατάφερα να εστιάσω και να συγκεντρωθώ. Τέτοια πράγματα πρέπει να τα ξεπερνάμε γιατί είναι μέσα στη ζωή δυστυχώς. Ο τερματοφύλακάς μας, ο Γιαννιώτης, είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα και με την επέμβασή του στο τέλος κράτησε τη νίκη μας.

Έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αλλά το θέμα είναι να παραμείνουμε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση για να διατηρηθούμε εκεί και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ