ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Μην παίζετε με ιστορία 125 ετών"

"Μην παίζετε με ιστορία 125 ετών"
Καραντώνης INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Πανθρακικό και άφησε αιχμές για την ομάδα από την Κομοτηνή.

Ο Πανιώνιος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην Νέα Σμύρνη με τον Πανθρακικό να σκοράρει στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης. Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Ιστορικού εξέδωσε ανακοίνωση τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τους "κροκόδειλους".

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ των 125 χρόνων ιστορίας και προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό απαιτεί τον σεβασμό όλων. Δεν μπορεί «μαθητευόμενοι μάγοι» με σαφέστατη άγνοια των βασικών κανονισμών του αθλήματος να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο στις πλάτες μας", αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

"Ας πάνε πρώτα στα απαιτούμενα σεμινάρια και ας κάνουν την πρακτική τους στις μικρότερες κατηγορίες.Στη Νέα Σμύρνη σήμερα είδαμε απίθανα πράγματα. Τράβηγμα φανέλας στα πρώτα λεπτά να μην τιμωρείται με κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα ο παίκτης που θα έπρεπε να είχε σημειωθεί να μπορεί στη συνέχεια να κάνει σκληρά μαρκαρίσματα. Ανάποδα σφυρίγματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με αποκορύφωμα την «τρικυμία εν κρανίω» στα τελευταία λεπτά, όταν οι υποδείξεις των βοηθών ήταν αντίθετες από τις τελικές αποφάσεις του διαιτητή, που τελικά καθόρισαν και το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν θέλει την εύνοια κανενός. ΑΠΑΙΤΕΙ όμως αυτό που αξίζει και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Καραντώνη.

Υ. Γ. Πέρσι στην Κομοτηνή, χάσαμε από ανύπαρκτο πέναλτι. Στο αντίστοιχο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης νικήσαμε με την διαιτησία κόντρα σε όλη τη διάρκειά του. Φέτος… και «οι τυφλοί είδαν». Όλα αυτά είναι τυχαία;

Υ.Γ.2 Σε αντίθεση με την ομάδα του Πανθρακικού που μας ενημέρωσε πριν την αναμέτρηση ότι δεν θα τηρήσει το «fair play», αλλά θα σταματάει μόνο αν σφυρίξει ο διαιτητής, εμείς το τηρήσαμε από τα πρώτα κι όλας λεπτά, όπως ορίζουν οι αρχές μας και επιβάλλει η ιστορία μας".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ