ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Μετακομίζει" στη Φυλή ο Πανιώνιος

"Μετακομίζει" στη Φυλή ο Πανιώνιος
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Πανιωνίου θα χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις και το γήπεδο του Θρασύβουλου για τις προπονήσεις της ομάδας τα επόμενα δυο χρόνια.

Από την Βάρη στη Φυλή... "μετακομίζει" η ομάδα του Πανιωνίου για τα επόμενα δυο χρόνια με τους "κυανέρυθρους" να βρίσκουν στο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του Θρασύβουλου το ιδανικό κέντρο για να προπονείται η ομάδα.

Μετά τη φυγή από το "Απήλιον" λόγω της πώλησης του από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Γιάννη Αλαφούζο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης έκαναν προπονήσεις στη Βάρη.

Από τη νέα σεζόν όμως θα χρησιμοποιούν το γήπεδο του Θρασύβουλου με τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Μανίκα να έχει τις καθοριστικές επαφές και τις υπογραφές να πέφτουν την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Σε συμφωνία με την ΠΑΕ Θρασύβουλος, ήρθε το πρωί της Πέμπτης η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, η οποία πλέον από την νέα αγωνιστική περίοδο, θα χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις της για τις ανάγκες των προπονήσεών της.

Η σχετική συμφωνία επικυρώθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Θρασύβουλος, όπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Χρήστος Δάρας, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Μανίκα, υπέγραψε το σχετικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο ομάδων".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ