ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μέσα ο Μπάλλας ενόψει Ατρόμητου στον Πανιώνιο

Μέσα ο Μπάλλας ενόψει Ατρόμητου στον Πανιώνιο

Ο Παναγιώτης Μπάλλας ο οποίος προπονείται εδώ και αρκετές μέρες με την ομάδα του Πανιωνίου συμπεριλήφθηκε από τον Μιλόγεβιτς στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Χωρίς τον Ανσαριφάρντ ο οποίος αποτελεί παρελθόν πλέον από την ομάδα του Πανιωνίου αλλά με τον Παναγιώτη Μπάλλα στην αποστολή θα αντιμετωπίσουν οι "κυανέρυθροι" την Κυριακή τον Ατρόμητο.

Ο νεαρός μέσος προπονείται εδώ και αρκετές μέρες με την ομάδα του Πανιωνίου για αυτό και με το που βγήκε το δελτίο του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τον συμπεριέλαβε στους εκλεκτούς του και τον πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Πλην του Μπάλλα κανείς εκ των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων οι Μπαντής, Γεσίλ και Ταπόκο δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτή ενώ εκτός από ένα ακόμα παιχνίδι έμεινε και ο Ολαϊτάν.

Στην προπόνηση του Πανιωνίου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής θέλησε να πάει για να αποχαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες και φυσικά δέχθηκε τις ευχές όλων για ότι καλύτερο στην καριέρα του από εδώ και πέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της 11αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Γιαννιώτης, Βοσνιάδης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Βουκελάτος, Ενγκόγκ, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σοτζέι, Σαββίδης, Μπάλλας.

Πριν την προπόνηση, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επισκέφτηκε τους πρώην-πλέον συμπαίκτες του, αλλά και τους προπονητές και την διοίκηση, προκειμένου να αποχαιρετίσει.

Ο Ιρανός επιθετικός ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλους και φυσικά ανάλογες ήταν και οι ευχές που εισέπραξε ο ίδιος από τα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, για την συνέχεια της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ