ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με τέσσερις απουσίες ο Πανιώνιος, επιστροφή για Γεσίλ, Ντουρμισάι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέσσερις σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ καθώς εκτός των Μασούντ και Οικονόμου δεν υπολογίζει και στους Σιώπη - Λάμπρου.

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί για διαφορετικούς λόγους να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Μασούντ, Οικονόμου, ο τραυματίας Σιώπης αλλά και ο Λάμπρου ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα το καλό για τον Γρηγορίου είναι πως μπορεί να έχει στη διάθεση του τους Γεσίλ και Ντουρμισάι που μπορεί να μην είναι απόλυτα έτοιμοι αλλά μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να δώσουν κάποιες λύσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Ταπόκο, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Γκιοατά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Βουκελάτος, Γλυνός, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Σταυρόπουλος, Κάργας, Γεσίλ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ