ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Σπιριντόνοβιτς κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΠΙΡΙΝΤΟΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΠΙΡΙΝΤΟΝΟΒΙΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με την Ξάνθη, με τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού και να τίθεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Εκτός Σιώπης, Ντουρμισάι και Γεσίλ.

Ο Πανιώνιος τίθεται αντιμέτωπος με την Ξάνθη στα Πηγάδια (19/11, 15:00) για την 11η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της σημερινής (18/11) προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, οι Μανώλης Σιώπης, Φιορίν Ντουρμισάι και Σαμέντ Γεσίλ έμειναν εκτός, αφού ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Μπαντής, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Λάμπρου, Μασούρας, Οικονόμου, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σαββίδης, Σοτζάι, Ταπόκο, Βλάχος, Βουκελάτος, Γλυνός, Κάργας και Σπιριντόνοβιτς.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ