ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Σιώπη, Ντουρμισάι ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΟΙ Σιώπης, Ντουρμισάι επέστρεψαν σε αποστολή του Πανιωνίου μετά από αρκετό καιρό έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Εκτός οι Λάμπρου, Ουάσινγκτον, Τασουλής.

Με τους Σιώπη και Ντουρμισάι για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους δυο ποδοσφαιριστές να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμοι και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Αντίθετα εκτός είναι ο Ουάσινγκτον αλλά και οι Λάμπρου, Τασουλής για ένα ακόμη ματς.

Ο Πανιώνιος θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα μετά τις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕκ και την ισοπαλία με τον Αστέρα. Βέβαια με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο κλείνει η δύσκολη τετράδα αγώνων για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μετά το τέλος της, ο Μιχάλης Γρηγορίου, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ