ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Κότνικ αλλά χωρίς οκτώ ο Πανιώνιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Κότνικ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάτιτς Κότνικ που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι σε θέση να αγωνιστεί και για αυτό συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Μάτιτς Κότνικ παρά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι πήγε στο νοσοκομείο για παν ενδεχόμενο συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Επίσης στην 18άδα βρίσκονται αρκετά νεαρά πρόσωπα όπως οι Μακρύλος, Βουκελάτος, Αστράς, Οικονομίδης, Πινιώτης και Σταυρόπουλος και ο Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να τους δώσει χρόνο συμμετοχής από τη στιγμή που και για τους "κυανέρυθρους" το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει και πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει καθώς δεν έχει στην διάθεση του οκτώ ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Μπραχίμι, Γκιοατά, Σιώπη, Σαββίδη, Λάμπρου, Μπαντή, Τασουλή και Νίλσεν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η αποστολή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου για τα Χανιά, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή.

Η αποστολή αποτελείται από 18 παίκτες, που είναι οι: Κότνικ, Μπανανά, Ντουρμισάι, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Αστράς, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ