ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Κότνικ, αλλά χωρίς Γεσίλ, Οικονόμου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μάτιτς Κότνικ να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Έλληνα τεχνικού. Εκτός οι Γεσίλ και Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της σημερινής (17/09) προπόνησης, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή των "κυανέρυθρων" με τον Μάτιτς Κότνικ να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Έλληνα τεχνικού.

Ο Σλοβένος γκολκίπερ είχε συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ήταν ανέτοιμος, με αποτέλεσμα να πάρει γάντια βασικού ο νεαρός Λευτέρης Αστράς. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Σαμέντ Γεσίλ και Βαγγέλης Οικονόμου.

Αναλυτικά η αποστολή: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Σιώπης, Ντουρμισάι, Σταυρόπουλος, Μασούντ, Κάργας, Γλυνός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ