ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με κόσμο κόντρα στον Αστέρα ο Πανιώνιος

Με κόσμο κόντρα στον Αστέρα ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί με κόσμο, καθώς εξαλείφθηκε η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών.

Με φιλάθλους θα διεξαχθεί ο αγώνας του Πανιώνιου με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της Super League. Οι "κυανέρυθροι" είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών απ' την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Τελικά, ύστερα από νομικές ενέργειες του δικηγόρου της ΠΑΕ, Πέτρου Καϊμακάκη η ποινή εξαλείφθηκε κι έτσι οι Νεοσμυρνιώτες θα έχουν στο πλευρό τον κόσμο της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

"Mετά από νομικές ενέργειες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, δια του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη, εξαφανίσθηκε με δικαστική απόφαση από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, η ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές και μειώθηκε σημαντικότατα η επιβληθείσα χρηματική ποινή.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, θα μπορέσουν με μαζική προσέλευση να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα στη Ν. Σμύρνη την Σάββατο 10-9-2016, 18:15, με τον Αστέρα Τρίπολης, βοηθώντάς τον να σημειώσει την πρώτη επιτυχία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της περσινής σεζόν".

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΕΠΟ που αναφέρει:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμ.88/7-9-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ Πανιώνιος κατά της υπ’ αριθμ. 80/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την προσβαλλομένη με αρ.80/2016 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Κρατεί και δικάζει. Επιβάλλει στην εγκαλουμένη ΠΑΕ χρηματική ποινή 10.000 ευρώ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ