ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Γεσίλ, Γκιοατά αλλά και "καρέ" απουσιών ο Πανιώνιος

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΓΚΟΡΙΤΣΑ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Σαμέντ Γεσίλ να επιστρέφει στην αποστολή των "κυανέρυθρων", τον Ζερόμ Γκιοατά να ξεπερνά τις ενοχλήσεις, αλλά τέσσερις βασικούς να μην τίθενται στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου.

ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος τέθηκαν αντιμέτωποι τη Δευτέρα στους "Ζωσιμάδες" κι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) για τη Super League Σουρωτή. Την Πέμπτη, με τρεις ημέρες να έχουν μεσολαβήσει, τίθενται ξανά αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο Ελλάδας (21/9, 16:00).

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Σαμέντ Γεσίλ (είχε υποστεί θλάση) στην αποστολή της ομάδας μετά τις 27 Αυγούστου και την εντός έδρας αναμέτρηση (νίκη με 2-0) επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Από τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες προέβη ο Μιχάλης Γρηγορίου στην αναμέτρηση των Ιωαννίνων, μόνον ένας τη γλίτωσε. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, Ζερόμ Γκιοατά, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι στην αποστολή του "Ιστορικού".

Αντίθετα, οι άλλοι δύο (Μανώλης Σιώπης και Φιορίν Ντουρμισάι) δεν τα κατάφεραν και τέθηκαν εκτός. Δεν υπολογίζεται ο επίσης τραυματίας, Βαγγέλης Οικονόμου, και ο τιμωρημένος Σοτζέι Μασούντ, καθώς ο Ιρανός απεβλήθη στην αναμέτρηση που διεξήχθη στους "Ζωσιμάδες". Στο "καρέ" των απουσιών προστίθεται και ο Γιώργος Μπαντής, ο οποίος σίγουρα δεν είναι βασικός, αλλά πιθανόν να έπαιρνε λεπτά συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πηνιώτης, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Κάργας, Γεσίλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ