ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με γεμάτο "οπλοστάσιο" ο Πανιώνιος

Με γεμάτο "οπλοστάσιο" ο Πανιώνιος
Χατζηϊσαΐας, Έλτον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με όλα τα δυνατά "χαρτιά" του θα παραταχθεί ο Πανιώνιος το Σάββατο (28/11, 1715) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στη Νέα Σμύρνη. Η 20άδα που ανακοίνωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και τα εισιτήρια του αγώνα.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου. Ο Πανιώνιος είναι στην 5η θέση της Super League με 19 βαθμούς και θέλει να σημειώσει μια ακόμα νίκη, για να διατηρηθεί εκεί (ο 6ος ΠΑΟΚ είναι στο -3).

Κατά τα άλλα, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και το Σάββατο. Για το σκοπό αυτό, θα είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.Παράλληλα, το εκδοτήριο της Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη Αστυνομική Ταυτότητας, καθώς και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, έχουν ήδη δηλώσει τον αριθμό ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, ΔΕΝ χρειάζεται να τον προσκομίσουν εκ νέου. Και σε αυτό τον αγώνα, θα λειτουργήσει κανονικά η αθλητική/μαθητική κερκίδα.

Ολοι οι αθλητές των ακαδημιών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ μέχρι 15 ετών, καθώς και οι μαθητές των σχολείων της Νέας Σμύρνης (έως 15 ετών), θα εισέλθουν δωρεάν, με την επίδειξη της αθλητικής ή μαθητικής τους ταυτότητας. Η είσοδός τους θα γίνει από την Θύρα 2, τμήμα της οποίας θα απαρτίζει την μαθητική κερκίδα. Οι τιμές των εισιτηρίων: Θύρα 2: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ) Θύρα 3: 10 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ) Θύρες 4 και 7: 15 ευρώ (παιδικό 5 ευρώ) Θύρα 5/6 Α και Γ: 25 ευρώ Θύρα 5/6 Β: 50 ευρώ VVIP: 70 Ευρώ

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ