ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με είκοσι στην Λάρισα ο Πανιώνιος

Με είκοσι στην Λάρισα ο Πανιώνιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους Γκιοατά και Ολαϊτάν ταξίδεψε για την Λάρισα ο Πανιώνιος με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να μην μπορεί να υπολογίζει στους δυο τραυματίες.

Με δυο σημαντικές απουσίες καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκιοατά και Ολαϊτάν ταξίδεψε στην Λάρισα η αποστολή του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΛ. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους δυο τραυματίες οι οποίοι θα μείνουν και άλλο χρονικό διάστημα εκτός αναμετρήσεων.

Αντίθετα ο Σέρβος τεχνικός σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική έχει στην διάθεση του τον Βαλεντίνο Βλάχο.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Σέρβου προπονητή είναι οι εξής:

Ανσαριφάρντ, Σοτζέι, Ενγκόγκ, Κρητικός, Βλάχος, Σαββίδης, Καθάριος, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Τασουλής, Οικονόμου, Μπεν, Πατσατζόγλου, Φούντας, Αντωνιάδης, Γιαννιώτης, Θεοδωρόπουλος, Αργυρόπουλος.

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Ρισβάνης

Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ δηλώθηκε να εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επέλεξε να τον αφήσει εκτός από το ματς της Νέας Σμύρνης και αντίθετα να τον έχει στην διάθεση του στα παιχνίδια με ΑΕΛ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ