ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Αργυρόπουλο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος

Με Αργυρόπουλο στην Τρίπολη ο Πανιώνιος
Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα δοκιμάζεται την Τετάρτη (23/9, 18.15) ο Πανιώνιος. Υπολογίζεται εκ νέου ο Αργυρόπουλος, έμεινε εκτός ο Πατσατζόγλου. Η 20άδα που έκανε γνωστή ο Ουζουνίδης.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League, μει δύο διαδοχικές νίκες σε βάρος Ηρακλή και Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη φιλοξενείται την Τετάρτη (23/9, 18.15) στην Τρίπολη, από τον Αστέρα, ο οποίος δεν θέλει να στραβοπατήσει ξανά μετά το 1-1 στη Λέσβο με την Καλλονή.

Η μοναδική διαφοροποίηση στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών, σε σχέση με εκείνη του αγώνα με τον ΠΑΟ, είναι η επιστροφή του Λεωνίδα Αργυρόπουλου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός, αντίθετα, έμεινε ο Βασίλης Πατσατζόγλου.

Έτσι, η 20άδα που ανακοίνωσε ο Εβρίτης προπονητής για τον αγώνα στην Αρκαδία απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ